Cum E Sa Ai Porsche Cayenne Si Sa FURI De Pe Alt Cayenne ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

dc si-a mai luat Cayenne daca nu are bani de stergatoare ???? ma intreb ce face pt benzina
    http://www.loganclub.ro/forum/member.php?u=18685

Comment

"De ce nu sunt asa multe "caienuri" ca x5 si q7? Pentru ca nu exista varianta diesel!"
      Asta se spunea acum un an de zile, pana sa apara diesel-ul la Cayenne.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

ai de capu meu .... de fapt ce ne mai mira in ziua de azi....a mai dat pe unu la tv acum cativa ani ..vanduse apartament cu 3 camere si dormea in seria 7 ..

Comment

Acuma, total off topic, am vazut unu' cu un X5 cumparand o palnie de la aia de pe centura... Cum sa alimentezi masina de 50000 la galeata..
          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Acum voi credeti ca asta care fura stergatoarele chiar nu are bani sa-si ia unele noi? Pun pariu ca e un samsar d-ala care n-a muncit o zi in viata lui, a dat in Germania 25 de mii pe Cayenne cu 400 de mii de km la bord, i-a dat inapoi pana la 100 de mii, si il vinde aici cu 30 de mii de coco.
            Ca a furat stergatoarele alea nu e decat defect profesional.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by madi View Post
              Eu nu stiu de unde ati ajuns la concluzia ca daca ai Cayenne trebuie sa fi superior din punct de vedere moral , financiar etc . Pai cine credeti ca au asemenea masini?
              ...manelistii,cocalarii,vedetele de carton etc...insa gesturile precum cel de mai sus ii tradeaza intotdeauna.

Comment

eu cred ca e suta la 100 real. ce lume bolnava. sa ii cada mainile daca e asa.

Comment

daca ale lui nu mai sterg cum trebuie...., mai are si drum lung de facut pana la pitipoance... si... smecherii astia de la reprezentanta inchid devreme... iar crapatul geamului e asa... pentru sufletelul lui... ca sa vada daca l-au pacalit aia la PBN ca parbizul e "incasabil" si d'aia costa atat...
                  concluzie 100% cocalar
                  sigpic
                  Ambition 1.5 dc

Comment

Originally posted by aleXpeed View Post
                    Omu' asta e patit, i-au furat mai demult oglinzile la M6, i-au spart multe masini si asa a ajuns sa-si puna camere de supraveghere. Eu zic ca e pe bune. Cum sa furi nene stergatoare de la Cayenne ca sa pui pe alt Cayenne).
                    skuze3 de off-topic: aleXpeed ,unde ai facut foto din avatar si ce numar avea loganul visiniu.E cumva pe valea Oltului pe vara???
                    GILL 3*

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google