dc si-a mai luat Cayenne daca nu are bani de stergatoare ???? ma intreb ce face pt benzina
Cum E Sa Ai Porsche Cayenne Si Sa FURI De Pe Alt Cayenne ?
Collapse
X
-
-
Acuma, total off topic, am vazut unu' cu un X5 cumparand o palnie de la aia de pe centura... Cum sa alimentezi masina de 50000 la galeata..
Comment
-
Acum voi credeti ca asta care fura stergatoarele chiar nu are bani sa-si ia unele noi? Pun pariu ca e un samsar d-ala care n-a muncit o zi in viata lui, a dat in Germania 25 de mii pe Cayenne cu 400 de mii de km la bord, i-a dat inapoi pana la 100 de mii, si il vinde aici cu 30 de mii de coco.
Ca a furat stergatoarele alea nu e decat defect profesional.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by madi View PostEu nu stiu de unde ati ajuns la concluzia ca daca ai Cayenne trebuie sa fi superior din punct de vedere moral , financiar etc . Pai cine credeti ca au asemenea masini?
Comment
-
daca ale lui nu mai sterg cum trebuie...., mai are si drum lung de facut pana la pitipoance... si... smecherii astia de la reprezentanta inchid devreme... iar crapatul geamului e asa... pentru sufletelul lui... ca sa vada daca l-au pacalit aia la PBN ca parbizul e "incasabil" si d'aia costa atat...
concluzie 100% cocalarsigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostOmu' asta e patit, i-au furat mai demult oglinzile la M6, i-au spart multe masini si asa a ajuns sa-si puna camere de supraveghere. Eu zic ca e pe bune. Cum sa furi nene stergatoare de la Cayenne ca sa pui pe alt Cayenne).GILL 3*
Comment
Comment