Probably the fastest car in the world

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probably the fastest car in the world

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

si este legala pentru strada.
    6.3 litri v12
    0-100 2.5 s
    390 km/h top speed
    doar 40 milisecunde pt a schimba treapta
    si toate fara turbo
    Last edited by alessandro; 3 February 2010, 11:25.

tare masina....e urmasul lui enzo.....si e expensive(1 mil lire)O

Comment

La un milion de llire poti spune ca degeaba e legala pentru strada...prea putini or s-o aibe . La nici jumate de pret iti iei o masina care prinde suta cu 0.2 secunde mai tarziu si top speed cel putin identic . Astea sunt masini pentru prestigiu mai mult.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

da corect. pretul este spatial. 1.6 milioane de euro.
        in loc de asta se merita si una care ia suta in 4. ca nu o sa stai cu fxx-u sa ii dai launch control de fiecare data sa iei suta sub 3. se merita un ariel atom de 50.000 euro si imi fac treaba cu el. da nu se compara ca prestigiu carisma si efect cu cu fxx.

Comment

ce frumos s-au incins discurile de frana...
          sigpic

Comment

Pai aia spuneam si eu in postul precedent....si ma mai gandesc cine face reviziile la masina asta?...Echipa de la Formula 1?)))

Comment

)))) uitati un mic detaliu ... sunt doar 30 buc ... si ferrari le tine in fabrica... deci street legal for what ?)
              plus ca vine intr-o singura culoare, un rosu cu dungi albe parca ...
              doar asta lu schumy e neagra cadou primit la retragerea din F1.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

stiu ca la enzo doar schimbul de ulei costa 1000 euro. si se face intr un mediu special. si probabil ca da, echipa de f1 face reviziile.

Comment

e totusi o masina in care as vrea sa fiu pe pista pe scaunul pasagerului(daca are))..........pentru ca nu prea stii cum reactioneaza si cat tip mai ai pana la parapet(foarte putin timp probabil)........;))................deci merita zic eu sa simti senzatia unui lap intr-un FXX.
                  Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                  -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                  Silent Coat.

Comment

eu am avut ocazia sa stau ca pasager intro masina de DTM. este o senzatie mirobolanta. Fxx cred ca fuge totusi mai tare. are vreo 360 cai in plus. si sunetul se apropie de formula 1.

Comment

super tare masinutza dar deja vorbim de nave spatiale nu de un turism cu care sa mergi zilnic,ca te rupe la orici detaliu.asfi curios de un drag intre bestia asta neagra si bugatti veyron
                      Last edited by Cristi_Xp; 4 February 2010, 12:58.

Comment

frumoasa si buna...ce sa zic...inghit in sec...in demisec
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=jk1t6S737Cs e mai rapid in linie dreapta ca fXX-u. si are tot ce ii trebuie radio mp3 si aer conditionat.

Comment

si e mai ieftin

Comment

Ce mama zmeilor sa faci cu asa ceva?
                              Mie unul mi se pare urata, neadaptata drumurilor publice si mai scumpa ca o duzina de masini ce chiar iti trezesc emotii.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google