Probably the fastest car in the world

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

stii care e faza nu ca una e mai scumpa ca cealalta sau care fuge mai tare. ma uitam la filmuletele astea si ma gandeam cat de penibil sunt ca am putut sa postez ceva de genu ca m-am alergat cu loganu cu hummer sau cu nu stiu ce ford. am ajuns la concluzia ca ma fac de ras cand postez asa ceva. pe bune e penibil. loganurile sunt absolut orice in afara de masini care fug. fratilor nu fug nici una din ele, sunt moarte si ingropate. un m3 sau m5 e mort pe langa asa ceva. jur ca nu ma mai alerg niciodata cu loganu, jur ca nu mai postez niciodata la sectiunea Logan vs......

Comment

Pai da dar una e sa compari o masina sport facuta de serie si alta e sa compari ceva care nu se uita la costuri si care beneficiaza de intreaga logistica sport. FXX-ul nu e o masina pentru industria civila sau masina care te duce la munca, piata, etc. Din punct de vedere al raportului performanta-utilitate (cat de cat) este zero
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nu jura ca cine stie poate vedem pe-aci "Logan vs. Veyron prin Bucuresti" -> castigator Logan - 2 masini .
        Asta e marx, moarte ori vii, iti faci treaba cu ele, basca iarna iti mai dau si-un pic de caldura!

Superbe filmuletele, in special asta al doilea, 407 wow wow!?!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

eu nu am zis ca loganul nu este o masina buna. este foarte buna si as mai lua logan in continuare si sunt foarte multumit de ea. dar daca stau sa ma gandesc bine este opusul a tot ceea ce inseamna sport si performanta. utilitatea in schimb este maxima. oricum dupa ce am vazut filmuletele astea doua ...... nici nu mai stiu ce sa zic. mai ales al doilea.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google