Crash Test Incredibil

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Crash Test Incredibil

crashing a smart car to test occupant survivability

mi am schimbat parerea despre astia micii de respira greu

oky oky, dar e crash ... crush inseamna :x )

ps, sa compare modus cu volvo din generatia noua, sa vedem
    sigpicMy ride

Comment

elementele moderne de siguranta si-au spus cuvantul.
      sa nu vedem asa ceva pe sosele!
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

totusi modus are 5 stele la euro ncap. si a fost acum cativa ani cea mai sigura masina.

Comment

Ba ma lasi.Jampirica aia de Smart a facut praf ditamai Mercedesu.Care e de 3 ori mai lunga decat ea naiba.Smart-ul ala e cat botu la Mercedes.Ciudat.Foarte ciudat.
          sigpic

Comment

unii inca mai cred in tabla multa si groasa, in detrimentul "custii de supravietuire" folosita si la avioane, trenuri, etc...chiar si volvo face acum amsinile sa se sparga si sa se imprastie tot de pe ele, doar cabina sa ramana intreaga. ati vazut ca n-a folosit la nimic greutatea volvo-ului si botul ala lung din tabla groasa? petarda de modus a sarit in sus, a facut piruete, dar cabina a ramas intreaga...ce folos ca volvo ala antic nu s-a clintit?
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

suidish power!
              stiu ca si la megane este ceva de zboara bara si farurile la cel mai mic impact ca sa preia din socul accidentului
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cusca de supravietuire este esentiala. din partea mea poate sa se dezintegreze absolut toata masina da sa ramana pasagerii in viata.

Comment

oare golanu nostru la un astfel de impact frontal cum ar iesi din situatie , propun ca streulea sa faca un editorial si daca nu are casco punem toti useri din forum sa platim un casco

Comment

Mah...se vede in ce masura tehnologia ne poate proteja!
                    Totusi, ideal ar fi sa se faca teste cu masini din aceeasi generatie!
                    Oricum, ideea e clara....TOTUL PENTRU PRELUAREA SOCURILOR SI A ENERGIEI!
                    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

ce zici cristi de propunerea lui tataieb12???.... doar na... esti tu tatal tutorialelor si miezul din gogosica sau cum zicea ala
                      sigpic

Comment

Originally posted by tataieb12 View Post
                        oare golanu nostru la un astfel de impact frontal cum ar iesi din situatie ..............
                        Ca una de 3 stele, nu mori dar nici prea vioi nu mai esti, adica cel mai fericit caz ca sa zic asa, ceva picioare rupte.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google