facem lista cu doritorii?
dacia inside in mioveni
Collapse
X
-
i-am invitat pe cei din olanda sa viziteze forumul nostru si uitati raspunsul:
Hi Timisoara,
I know the site and I visit it frequently. Mainly because I'm responsible for the most popular Dacia site in The Netherlands and I have to keep up with things:
acum mai ramane sa vizitez eu pagina lor
thanks netherland
Comment
-
Originally posted by suru View Posti
din pacate in afara de noi care suntem loganisti sunt altii mai "destepti" care pe deasupra mai spun ca sunt romani dar critica aceasta marca.
bine ca e apreciata in europa.
http://www.youtube.com/watch?v=B-xTmF3X6nI
Si eu as vrea sa vad unde s-a nascut Ferrari-ul meu , cum a crescut .................Ar fi super .Poate vor face si o tombola si putem castiga si noi ceva ca tot ne mandrim de munca lor .Sau ne vor da fiecaruia cate un premiu . Vise , nu ? La ora asta un om normal doarme .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Originally posted by Sp!ke View PostPai ce mai stati oameni buni?!?!? Deschideti topic pe aceasta tema, dar cine deschide topicul sa-si asume organizarea! Eu il propun ca Andrei sa fie pe post de ghid... @Andrei e vre-o saiba sau surub de care sa nu stii?LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
in uzina se poate vizita toate sectiile , presaj, caroserie, vopsitorie nu se poate ca este robotizata si este foarte toxic acolo ptr vizitatori, montaj motor si montaj general ......da in legatura cu vizita ar fi bine cand so mai incalzi oleaca.....eu unul o vizitez pe fiecare zi si nu conteaza de vreme.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
ma duc pe jos ca nu are rost sa iau masina......cam 15 min imi ia de la scara blocului pana in sectie la mine si asta daca merg la relanti...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment