Masini de genul pot consuma si 100% cine are bani sa isi cumpere una consumul va fi ultimul aspect la care se va uita posesorul, pentru un propietar de bugatti consumul este echivalentul a lichid de spalat geamuri la mine(adica un detaliu nesemnificativ d.p.d.v. al costului). Iar de mers nu cred ca are cineva unde merge cu viteza max 10 min., nici o autoastrada din lume nu cred ca ii poate pune la dispozitie unei masini de genul multiii km fara obstacole(va dati seama cati km ar face o masina ca asta la viteza maxima in 10 min).
bugatti veyron vs bmw M3
Collapse
X
-
-
iti trebuie 66 km de drum liber ca sa mergi 10 min la viteza max. plus accelerarea pana acolo si franarea, cam 70 - 70+ km. poate doar in germania noaptea undeva pe o autostrada nu foarte circulata. oricum cauciucurile rezista ca sunt proiectate special pentru acest model si sunt facute pe 400+ km/h.Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
Originally posted by CAnnabYS View Poststiam si eu ceva de genu ... ca la viteza maxima ... in 9-10 minute se buleste ceva (sau ceva de genu) ... dar benzina din rezervor itzi ajunge ptr vreo 6-7 minuteOriginally posted by andrei View PostLa Veyron la viteza maxima, cauciucurile nu ar rezista decat 15 minute. Insa nu e asta o problema, pentru ca oricum benzina ajunge pentru doar 12 minute.
Comment
Comment