Am gasit ceva interesant.
Audi - Made In China ( Nu Este Vb De Replici )
Collapse
X
-
e vorba de mana de lucru mai ieftina, dar pe de alta parte e naspa pentru economia Europei mutand fabrici in china si in alte locuri se pierd mii de locuri de munca si implicit bani taxe etc.Si nu cred ca daca se fac in china vor avea de suferit la capitolul performanta fiabilitate totusi se lucreaza la anumite standarde de calitate.
Comment
-
@marx: o sa coste tot cat costa la noi, fiindca nu mai sunt facute in UE. Deci vor fi altfel impozitate, alta rovinieta, alt rca, alt casco. Doar nu crezi ca "baietii destepti" sunt prosti...The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
@alin: ce treaba are Hover cu Audi? Doar ca se face in China, nu inseamna neaparat ca nu are sisteme de supraveghere a calitatii. Audi sta totusi cu biciul pe ei.
Compara un Hover cu Audi, si vezi care-i miscarea
Cat despre jeleu, aia este de masina de se face placinta cand sufera un accident frontal la 60 km/h, in schimb audi are 5 stele.
Nu am pus acest clip pt a arata ca "audi made in china" este de calitate indoielnica.
Comment
-
pai audi are fabrica in china cum are renault la noi(cam asa ceva) Nu contest calitatea audi de acolo, tot la fel ca cele made in germany cred ca sunt. Vream doar sa spun ca si chinezii pot face lucruri bune fie ele sub branduri consacrate sau no name. Deci mie imi plac toate de la ei, mai putin telefoanele contrafacute!!
Comment
Comment