E Pe Bune? :)
Collapse
X
-
Bine ca este la rusi si nu la noi. Vedeti vineri care este treaba cu reglajele la uzina direct.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Ptiu.....in prima faza am crezut ca e la Dacia......dar, bine ca este la Renault!
Comment
-
Reveniti cu picioarele pe pamanat....rusi/francezi/spanioli/romani...acceasi chestie. Eu unu am vazut pe viu la noi, cum se indreapta portierele de dacie, logan. Asa ca nu mai pareti mirati, ca ce se intampla la altii.....la fel si-n ograda noastra.
Daca urmariti bine filmuletul, la portiera fata, da tare la un moment dat cu mana jos....ei ca sa vezi ca se poarta si la noi...uitati-va la masinile voastre,si ve-ti observa ca portiera fata stanga, are la baza o mica indoitura...greu accesibila ochiului la prima vedere, dar daca te uiti atent, din lateral spate....se vede.
Ce naiba...aveti pretentii de bmeveuri...mercedesuri...si alte scumpeturi. Tot ce este by hand made.....se repara tot by hand...Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Asa se face,am prieteni care lucreaza in finisari aici la uzina si exact asa ziceau ca procedeaza.Trosnesc usile din toate inchieturile
Comment
Comment