Si eu cred ca e pe bune, nu e regizata.
E Pe Bune? :)
Collapse
X
-
Daca masina are toate elementele de caroserie la linie, nu prezinta zgarieturi sau indoituri si portierele se inchid perfect atunci cand o ridici de la dealer, nu vad unde e problema.
Ca si la restaurant, mai conteaza ca ti-a scuipat bucatarul in ciorba sau ca ti-a scapat friptura pe jos daca mancarea are gust bun?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Mai fratilor...... ma minunez de unii dintre cei care au postat pe-aici!
Ideea e ca...daca nu s-ar fi stiut, nu ar fi fost nici o problema..dar, sa avem in vedere totusi ca e cam trasa de par!
Deci, nu cred ca ar indoi astia cu picioarele portierele sau etc........hai sa fim seriosi, ca totusi, elementele de caroserie sunt totusi facute de matrite asistate de calculator!
Comment
-
eu cred ca sunteti un pic rautaciosi din ce vad eu baiatu ala ii face o proba..o tranteste trage de ea sa vada daca sunt cuiele stranse ...adica daca o facea doar ca sa oaduca la linie in halul ala nu cred ca rezista prea mult usa la o deschidere-2-3 usa nu cred ca mai statea la locul ei .....fiind o masina facuta la norma iti dai seama ca nu mai stau sa le testeze cum vedem in uzinele nemtesti niste roboti care inchid si deschid usa cateva zile la rand de nu stiu cate ori....eu asa cred
Comment
-
am si eu o portiera care se vede cam naspa.am sa studiez filmul mai bine .pai si la noi e la fel ,ca doar sunt aceleasi standarde in toate fabricile din afara frantei in care se fac masini sub firma renault .nu am zis fabricile renault din franta, ca aia nu cred ca se ating prea mult de masina.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
deah ... ca la masini de zeci de mii de epuroi le regleaza cu lasere de la nasa ...
Originally posted by danny_finutzu View Post.....fiind o masina facuta la norma iti dai seama ca nu mai stau sa le testeze cum vedem in uzinele nemtesti niste roboti care inchid si deschid usa cateva zile la rand de nu stiu cate ori....eu asa cred
PS: tepe is alea cazute de pe trailer si reparate. vandute cu 0 km in bord ... orice marcao/____\o
(i)
.........
Comment
Comment