Si in loganul 1.4 sunt cazuri in care imi transpira palma! Si nu din cauza caldurii..
haideti sa vorbim despre cai putere
Collapse
X
-
Originally posted by alessandro View Posteu cred ca este invers
la turbo ai peak power la 9000 ? poate la aspirat
Skyline GTR V6 3.8 TwinTurbo 480 cai / 6400 rpm
Enzo Evoluzione V12 6.3 aspirat 850 cai / 9500 rpm
motorul turbo scoate cai preponderent din dezvoltarea de cuplu mare si foloseste rapoarte specific mai lungi. Enzo nu cred ca are mai mult de 400 450 Nm cuplu, capitol la care si o fura de la Skyline care are undeva la 500 Nm
sau la tine motoare mari sunt alea de 8 litri doar cu minim 10 pistoane .
Ia uitate la un evo 9 tunat de 700-800 caiLast edited by Cristi_Xp; 24 December 2011, 21:00.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
da, de prosti merg aia cu evo 9000 rpm )
Tu nu esti constient ca la o turbina mare care trebuie sa dezvolte 700-800 cai nu ai cum sa o invarti cu gazele dintr-un motor anemic de 2 litri ,asadar iti trebuie TURE... RPMI )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Engine type 2.0 Litre 16-valve MIVEC DOHC Turbo,, aluminium block with intercooler (4B11)
Fuel system Electronically controlled, sequential multi-point injection
Displacement cc 1998
Bore/stroke mm 86.0 x 86.0
Compression ratio 9.0:1
Max output kw (PS) [bhp] at rpm 264 (359) [354] / 6500
Max. torque Nm (lb.ft) at rpm 492 (363) / 3500
Emission control type Catalytic converter
Alternator V/A 12v/130A
Battery V/Ah 12v/44Ah
Mitsu Lancer
eu nu gasesc Lancer cu motor mic 2.0 - 3.0 turbo sa faca puterea maxima la mai mult de 6500 - 7000 gaseste l tu. da mi link
Comment
-
nici eu nu stiu vreun lancer stock de 800-1000 cai , ca despre aia vorbeam , nu ?
sau poti compara un lancer stock , care e masina de 13 secunde , cu un viper ???Last edited by Cristi_Xp; 24 December 2011, 21:50.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ma retrag din discutie... ca n-are rost . 800-900-1000 cai ... erau dati ca un exemplu ...Nici evo nu e capabil de 1000 cai ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Intrebarea mea logica este: De ce sa cheltui milioane de dolari in proiectare, materiale speciale, etc ca sa scoti 1000 de cai aspirat dintr-un motor de "feon" cat timp nu e un context care te obliga la niste reguli anume? Chiar crezi ca totul tine de motivatia de a arata ceva ? Chiar crezi ca o corporatie nu poate sa cumpere orice masina de pe planeta asta si apoi s-o dezmembreze si sa-i copieze tehnologia, s-o incastreze intr-un alt "ambalaj" si s-o vanda, daca, citez "X nu e in stare sa scoata Y cai din Z litri?"?
Pagani Zonda de ce foloseste motoare de 7 l? Bentley? Mercedes AMG? Aston Martin? Nu e clar ca sunt niste avantaje ale motoarelor mari? Sa nu mai zic de rezervele mari de putere ce se pot scoate din motoarele astea, tiganite la maxim. Din 5-8l scoti lejer 1500-2000 de cai la prima mana, folosind benzina, nu etanol. Uita-te la concursurile de Dragster, unde scoti 4000-5000-6000 de cai dintr-un V8-V10, bineinteles, acolo este alta galaxie.Last edited by darksid3; 25 December 2011, 02:12.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
eu nu am comentat nimic, nu sunt impotriva motoarelor turbo...nu imi plac doar
nu se compara nimic cu senzatia de aspirat, doar zgomotul iti da fiori
I was at Mantorp Park on a pressday and then the FXX take some testrounds so i quikly take my videokamera out and get some footage.
Comment
-
Aia e singura MASINA japoneza de performanta cu adevarat, la ora actuala. Nu ma refer la toate tigaile setate de rally sau cu "2000 de cai" facuti de cate un impatimit ci strict in general, de cum iese pe poarta fabricii.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment