De la un adeziv dar cica le.au chemat pe toate sa le puna nituri...stiam ca la F430 erau probleme.
haideti sa vorbim despre cai putere
Collapse
X
-
Desi e mai puternic, pe pista si-o ia detasat de la un 458. Am mai zis, tractiunea integrala nu te avantajeaza in conditii de aderenta buna, ba dimpotriva.
@NDL: Hai sa ne oprim cu offtopicul. Esti pe langa subiect rau de tot si vorbesti doar din burta. Multumesc!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostDesi e mai puternic, pe pista si-o ia detasat de la un 458. Am mai zis, tractiunea integrala nu te avantajeaza in conditii de aderenta buna, ba dimpotriva.
@NDL: Hai sa ne oprim cu offtopicul. Esti pe langa subiect rau de tot si vorbesti doar din burta. Multumesc!
Comment
-
in momentul in care folosesti cuvinte precum Chuck Norris esti off rau. ultimele tale posturi sunt numai comenturi aiurea. daca ai o problema trebuie sa o ai cu masinile care ii plac lui nu cu el. asta e ideea.
invata sa discuti civilizat fara jigniri si sarcasm ieftin si surpriza ti se va vorbi la fel
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postvezi ca n-ai dreptate si nu-ti convine asa ca-mi stergi posturile?! foarte inteligent. felicitari. de fapt nu stiu ce caut eu pe aici. credeam ca sunt si oameni inteligenti. nu numai din cei cu cunostiinte acumulate din filme cu chuk noris. din burta ai vbit tu... allways si cum nu-ti convine sa fii in dificultate, stergi posturile. stiu ca te crezi f inteligent si informat dar am o veste pt tine: nu esti deloc. PS: sunt curios daca postul asta va ramane 5 minute pe site. si sincer, nu ma intereseaza daca imi dai ban pt ca m-am lamurit si am lucruri mai bune de facut in viata decat sa vbesc cu incuiati..
De restul nu o sa comentez pentru ca singur, te-ai pus intr-o lumina penibila.
Cat timp nu esti in stare sa aduci argumente reale ci doar niste subiectivisme puerile, consider ca nici nu trebuie sa ma deranjez sa-ti iau posturile, in considerare.
Aici inchei aceasta "paranteza" si propun sa revenim la subiect.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
O masina de F1 este OZN pe langa o IndyCar, datorita politicii F1 si regulilor. IndyCar se bazeaza pe echipe mici, sponsori pe cand F1, este cu constructori mari si are importanta in imaginea lor, vezi Ferrari, Renault, Honda, Mercedes.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
sunt constient de asta. doar ca aceste comparatii vor fi interesante mereu. am mai gasit ceva interesant dar nu gasec partea a 2 a
Nascar vs F1 T. Stewart vs Hamilton
cu regulamentele astea noi am citit pe undeva ca motorul de F1 genereaza undeva la 280-300 Nm mai mai sa il ia un DCI remapat
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Comment
Comment