Si nu a costat 1.5mil euro ca 599fxx. Zicea omul (Florin si nu mai stiu cum, din timisoara) ca 110mii euro la costat s-o aduca in starea actuala. 50mii masina si inca 60mii modificarile.
haideti sa vorbim despre cai putere
Collapse
X
-
Originally posted by DaniD View PostSi nu a costat 1.5mil euro ca 599fxx. Zicea omul (Florin si nu mai stiu cum, din timisoara) ca 110mii euro la costat s-o aduca in starea actuala. 50mii masina si inca 60mii modificarile.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
-
-
Are maxim 1800 de kile, M5-ul in speta. Se pare ca nu l-au ajutat LaunchControl-ul si cutia aia smechera. Oricum, astea sunt de fun, exista invingatori si invinsi in ambele situatii (masini de acelasi tip) ca cele din clipuri.
Corvette-ul are 745 de cai pe tractiunea spate si atat. M6 are 750 de cai si "tastatura" la iDrive. 458-ul e o minune tehnologica si si-a luat 2 TIR-uri. Morala?Last edited by darksid3; 28 December 2011, 02:05.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postmasina noua e vreo 100 mii singura )
Comment
-
s-au bagat ceva bani, sa nu mai spunem ca a fost dusa de cateva ori pe platforma pana in UK si tractata de un HummerPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@intunecat: bmw-ul ala e modificat, si cred ca-i turbo. UN m5 n-are 750 de ponei, ci vreo 500. Deci, cu tot cu v10-le lui turbo, tot si-a luat la mumu la v8-ul american aspirat. Cool, nu?
@NDL: n-are legatura cine pleaca primul, pt ca timpii se masoara individual.
Iar legat de acel E30, pai scuza-ma, dar ala e modificat zdravan. Nici macar nu mai are motorul lui, ci un V10 turbo. Mai e E30? Vezi ce pot scoate dintr-un v8 american supra alimentat: cea mai puternica road legal car, si anume de vreo 2000 si ceva de ponei. Care-i cu sula mai mare acum, ca sa comparam corect, in functie de gradul modificarilor. Sau daca vrei comparam si dupa numele "Carcasei": opel englezesc. Deci, cea mai rapida masina din lume e Opel, nu? Tampita judecata, asa-i?
Uite fata reala a BMW-ului aspirat in fata unei masini de 700 de ponei.Last edited by Cezar; 28 December 2011, 08:35.
Comment
Comment