In afara de norii de pe cer si puful dat de vette nu am inteles nimic!
haideti sa vorbim despre cai putere
Collapse
X
-
Cred ca twingo nu a mai reusit sa se opreasca...)Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by alessandro View PostIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Lasa ca si Ferrari si-a luat-o de la un Smart si inca umilinta, nu oricum. Rationamentul care este? Un caz izolat, un sofer care nu stie sa scoata ESP-ul sau schimba aiurea. Un cazan tunat cu greutate mica, etc. Sau e si Twingo asta vreun supercar de talie grea si nu stiam noi ?In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Se vede clar ca ori a plecat subturat rau (are treptele foarte lungi), ori n-a scos ESP-ul si normal ca i-a taiat trei sferturi din putere ca sa nu faca wheel spin. Irelevant din punctul meu de vedere ca sa faci o generalizare.
LE: Nu-mi dau seama daca aici e vorba de acelasi Twingo cu un Vette C5 (ceva mai slab decat C6)Last edited by darksid3; 5 January 2012, 16:57.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
asta voiam sa demonstrez....vette se bate cu Twingo urile in nici ununcaz cu supercar uri adevarate
alta rabla de la care isi ia rusine si umilinta
clio turbo vs corvetteLast edited by alessandro; 5 January 2012, 19:01.
Comment
-
Simplu, nu urca. Sunt masini strict de drag.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment