darkside tu chiar ai vetteul din avatar?
haideti sa vorbim despre cai putere
Collapse
X
-
darkside...pai nu e mai simplu sa bagi motorul de vette in logan? si o sa fi si guruul nostru atunci.
Cum ne face vreo straina...cum te sunam sa vii sa il faci de rusine.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Nu prea am cum...la motorul ala ii trebuie si cutia...iar cutia de Vette e pe puntea spate...iar ca sa leg V8-ul de cutia de viteze pe puntea spate trebuie facut un tunel pe mijlocul caroseriei de Logan pentru arborele cardanic care e si ala incastrat la randul lui. Nimic nu e imposibil dar trebuiesc atatea modificari incat mai bine il las asa...in fond parca arata si mai bine vette-ul in comparatie cu Loganul....
@Seba: Eu sunt curios ce-ar zice lumea cand as tura in gol pana la limitare cu ipoteticul Logan...si sa am sigla 1.4 MPI pe spateLast edited by darksid3; 9 July 2009, 16:29.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostNu prea am cum...la motorul ala ii trebuie si cutia...iar cutia de Vette e pe puntea spate...iar ca sa leg V8-ul de cutia de viteze pe puntea spate trebuie facut un tunel pe mijlocul caroseriei de Logan pentru arborele cardanic care e si ala incastrat la randul lui...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
mai, domnu' intuneric, pai scoti scaunele din spate si bagi aclo motorul cu cutie cu tot. eventual pui un butoi de 100l sub capota, sa nu se ridice de bot ca un tractor. cate despre turatul unui v8 cu sigla 1.4mpi, or sa zica bah ce tobe faine are asta...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Last edited by darksid3; 9 July 2009, 20:17.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
sunt ferm convins...suna exact ca un funnycar...stii ...alea cu ffff multi cai care scot 400 m parca in putine secunde.
zici ca merge pe etanol.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment