Asta ce a mai patit???
Collapse
X
-
-
-
Dap,da n-ati vazut comentariile geniilor care au filmat masina? Ca nu si-ar lua logan..blablabla,de parca daca dai cu BMW in ditamai crateru nu strambi jumate de masinaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Diferenta intre Logan si BMW, daca le rupi in gropi e ca la Logan iesi mai ieftin:p .
Comment
-
Eu sunt cel care a filmat Loganul si-mi pare rau ca pe vremea aceea nu aveam un tel. mai bun ca sa se vada mai bine,dar atunci chiar nu a dat in nici o groapa,sa intamplat pe Popa Nan in Bucuresti .Soferul a spus ca pur si simplu a simtit cum sa inmuiat suspensia si a simtit cum se desprinde roata.Avea aproximativ 30.000 de Km facuti cu masina.
Comment
-
Damn creka i-au facut aia de la dacia GRATIS masina numai sa nu ajunga publica aceasta problema ) cum naibii sa tzi se desprinda suspensia pe fata asa din senin fara sa fi avut vreo cunostinta cu vreo groapa ????
Bine ca nu a avut viteza prea mare sa faca Doamne fereste vreun accident mai grav.
Comment
-
Mai nashpa e sa ai viteza si sa-ti cada roata.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View PostDap,da n-ati vazut comentariile geniilor care au filmat masina? Ca nu si-ar lua logan..blablabla,de parca daca dai cu BMW in ditamai crateru nu strambi jumate de masina
asa-i romanul: troncane pivotul da nu se duce sa-l schimbe ca merge si asa. si uita asa omoara oameni nevinovati pe strada.
Comment
-
eu am vazut un papuc la care a cedat pivotul la vreo 50 la ora si norocul a fost ca cel care venea din sens opus a apucat sa franeze ca paucul s-a dus direct pe contrasens spre disperarea soferului care tragea dreapta dar degeaba .Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment