Asta ce a mai patit???
Collapse
X
-
-
-
Dap,da n-ati vazut comentariile geniilor care au filmat masina?Ca nu si-ar lua logan..blablabla,de parca daca dai cu BMW in ditamai crateru nu strambi jumate de masina
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Diferenta intre Logan si BMW, daca le rupi in gropi e ca la Logan iesi mai ieftin:p .
Comment
-
Eu sunt cel care a filmat Loganul si-mi pare rau ca pe vremea aceea nu aveam un tel. mai bun ca sa se vada mai bine,dar atunci chiar nu a dat in nici o groapa,sa intamplat pe Popa Nan in Bucuresti .Soferul a spus ca pur si simplu a simtit cum sa inmuiat suspensia si a simtit cum se desprinde roata.Avea aproximativ 30.000 de Km facuti cu masina.
Comment
-
Damn creka i-au facut aia de la dacia GRATIS masina numai sa nu ajunga publica aceasta problema) cum naibii sa tzi se desprinda suspensia pe fata asa din senin fara sa fi avut vreo cunostinta cu vreo groapa ????
Bine ca nu a avut viteza prea mare sa faca Doamne fereste vreun accident mai grav.
Comment
-
Mai nashpa e sa ai viteza si sa-ti cada roata.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View PostDap,da n-ati vazut comentariile geniilor care au filmat masina?Ca nu si-ar lua logan..blablabla,de parca daca dai cu BMW in ditamai crateru nu strambi jumate de masina
asa-i romanul: troncane pivotul da nu se duce sa-l schimbe ca merge si asa. si uita asa omoara oameni nevinovati pe strada.
Comment
-
eu am vazut un papuc la care a cedat pivotul la vreo 50 la ora si norocul a fost ca cel care venea din sens opus a apucat sa franeze ca paucul s-a dus direct pe contrasens spre disperarea soferului care tragea dreapta dar degeaba .Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment