)))))))))))).Tare.
Asta ce a mai patit???
Collapse
X
-
se poate rupe aproape din senin
eu am avut un renault 19 si 40 la ora sa smuls pivotu inverior din nuca ( ava vro 10.000 km pivotu) adevaru e ca era turcesc am avut mare noroc cu o zi inainte am venit de la arad ma grabeam sa ajung cu un amic la aeroport am mers cu 120-130 tot drumu lam lasat la eroport ...parcat masina acasa a doua zi dimineata in drum spre lucru.... poc....si gata........am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostIar eu am vazut un Aro la care i-a iesit o roata de pe spate in mers. E tare ciudat sa vezi o roata mergand singura pe sosea, pe moment nu stii ce sa crezi.
Cat despre pivoti...hai sa punctam ceva: un pivot nu se smulge pe drum neted, drept, ci forta principala care duce la ruperea lui apare in trepidatiile rotii pe un drum accidentat, denivelat. Mai departe e nevoie de un mic zvac ca sa il scuipe din lacas si sa consideri ca s-a rupt acolo.
Se poate sa mergi bine mersi multi km (si sa nu realizezi, ori sa nu interpretezi corect semnele) si la un mic hop, viraj etc, sa zici ca s-a rupt acolo.
Apropos...cunosc pe cineva caruia i-a sarit roata (sa zicem! ) din pivot pe la 90 km/h, insa stia la ce se poate astepta si nu a fost chiar asa de surprins (norocul lui a fost ca a putut iesi in dreapta, pe iarba)
Cat despre fabricant: nu va jucati cu ele, cel mai bine e sa fie cumparate piese originale, care trec printr-un proces tehnologic verificat si testat, nu facaturi ieftine si periculoase.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Bine punctat............oricum si piesele de origine daca ai ghinion pot avea defect din fabricatie!!
Comment
Comment