Dacia AMFIBIE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

posibil sa fi fost diesel1,9 altfel numi explic (deja o vinde bonus 5 kg de peste )
    Attached Files
    Last edited by petroman; 8 December 2010, 21:55.
    Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

daca era 1.4 sigur intra apa la filtru de aer pe furtun..pentru ca apa trecuse de faruri in sus

Comment

super nova este si nu sau facut diesel!sincer JOS PALARIA.....
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Era Supernova sau poate era Nova cu motor de 1.6, sigur nu era Solenza , stiu cum arata spatele lor.

Comment

DACIA ne mandrim cu ia:P daca era un opel sau un golf fiti siguri ca nu trecea ;)
            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

eteeeee nu trecea, trecea probabil , de ce nu ?)

oricum imi place ca omu` e ambitios )
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

e 100% supernova, sau nova, in nici un caz solentza, deci nu e diesel, dar nici eu nu.mi dau seama cum de nu a intrat apa in admisie, sau poate omul era pregatit de inainte (poate cunostea drumul) si o fi scos furtunul ala care intra in filtru...altfel nu.mi explic.
                sigpic

Comment

mie imi place cum se vede la esapament ...face "bulbuci"

Comment

Originally posted by pipan View Post
                    super nova este si nu sau facut diesel!sincer JOS PALARIA.....
                    ai mare dreptate,nu sa facut diesel ,numai benzinare,deci a fost benzina clar ,ma mir cum de nu ia intrat apa la clapeta de aer,si sa se opreasca

Comment

Super Nova este
                      sigpic

Comment

poate avea omu fitru sport,si era pozitionat in alta parte!
                        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Nu prea cred,era mai la varstra a-2-a nenea si nu cred ca era el cu din astea sport si "tiuning".Din cate am observat stia ceva soferie!

Comment

A plouat si foarte tare inainte , eram acolo, in vacanta la niste rude.
                            Furtunul de admisie este in spatele farului iar dedesubt este un gol mare, asa ca puteea sa traga aer fara probleme.
                            Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata!

Comment

super tare...ma intreb cat era apa in masina...daca s-a udat si el de ce nu a luato prin apa?ca tot aia era!

Comment

Eu sunt de parere ca a intrat de buna voie, stiind la ce sa se astepte.... chestia este ca mai este o strada paralela cu aia inundata (de unde se filmeaza) mai inalta si putea sa o ia pe strada de sus insa el a vrut sa treaca prin apa:|, sigur se astepta sa nu ii moara motorul.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google