te scarpini 3 luni )
Cand te manca...
Collapse
X
-
politistii astia sunt inconstienti. nu stiu daca am vazut pe vreo autostrada in strainatate sa stea politistul in mijlocul autostrazii sa te opreasca. ori te duci dupa el, ori trimiti poza prin posta, ori pui un alt echipaj sa il astepte la iesirea de pe autostrada. dar nu intri pe o autostrada unde se circula cu 130 - 130+!!!Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
ghinion curat...pe bune,cand se simtea si omul mai bine ..GARCEA
Comment
-
Originally posted by yoz13 View Postpolitistii astia sunt inconstienti. nu stiu daca am vazut pe vreo autostrada in strainatate sa stea politistul in mijlocul autostrazii sa te opreasca. ori te duci dupa el, ori trimiti poza prin posta, ori pui un alt echipaj sa il astepte la iesirea de pe autostrada. dar nu intri pe o autostrada unde se circula cu 130 - 130+!!!Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by mareom View PostOare daca nu oprea ce se intampla? Se lua cineva dupa el?
Vreti sa vedeti ceva cu adevarat tare? Scrieti pe youtube " upsala run". Acolo sa vedeti om care nu cunoaste fricaLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postbine zici...si totusi nu am vazut nici un militian omorat din cauza asta pana acu.Probabil o sa se potoleasca dupa ce vor zbura cativa pe capote...Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment