"tiuning" la iestrem
"tiuning" La Iestrem
Collapse
X
-
probabil avea capota prelungita , si siguranta de la capota scoasa , si n-a inchis-o bine .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
sigur,masina arata bine,nu putem sa zicem ,ca e urata...Attached Files
Comment
-
cunosc masina, cunosc baiatul....am pus niste poze pe forum cu masina lui anul trecut! omul e prea smecher, tasu' are numai 740, X6 si alte avioane(detine un centru comercial - magazine de constructii intr-o zona cunoscuta pentru aceste magazine din Bucuresti!)....eu il apreciez ca merge cu loganul si imi place foarte mult cum a facut acel logan!
@florin e pe mihai bravu!
alte comentarii sunt de prisos!
Comment
-
mie chiar imi place masina, de ce adica e tuning fail ?si daca ar avea bass in masina care ar fi problema? nu toti au ( sau majoritatea ) la un mic bass in masina ? bine ca nu are eleroane de intinzi rufele pe el, stikere cu mafia , gloante si alte minuni.sincer nu vad care e problema. vorba colegilor, se poate intampla oricui. eu am mers cu cineva cam 20 km ( pana in 100km`h ) cu capota "intredeschisa" si nu imi dadeam seama de unde se aude vantu si i-am zis si a inchis-o , nu a sarit peste parbriz.la cel din video , cum zicea si xp poate i-a scos sigurantele...chiar nu inteleg unde-i buba?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment