Originally posted by Tudor
View Post
"tiuning" La Iestrem
Collapse
X
-
Ooo ce smecher este el, da' voi cum sunteti mah? Aveti altceva in ograda?
Eu nu vad nici un tuning de 2 lei, n-are briz-brizuri si alte cele si nici bass-ul pacii nu se aude (daca era mega tare trebuia sa se auda).
I-a sarit capota, mi-a sarit si mie capota la un Fuego la 130/h, n-ati vrea sa stiti ce senzatie de rahat este sa nu mai vezi nimic instantaneu...
Ce palaria mea aruncati asa cu pietre...? Voi niciodata n-ati plecat primii de la semafor? (eu in 75% din cazuri plec primul, nu-mi place s-o lalai ca altii).
Deci astea sunt rautati, mai ales ca masina arata OK (chiar daca are doua dude la evacuare).
Omu ala smecher cum o fi, probabil ca a bagat si ceva bani in utilaj, nu ca altii care-si iau bemwee cu 1500 Euro si au masina de reising.Last edited by Octavian; 8 January 2011, 13:04.
Comment
-
mie unu imi place golanul cum este modificat. pacat de incident
Comment
-
Cel care filma este un frustrat care "mania" lui este sa filmeze din masina 99% din timp si debiteaza numai prostii . Eu zic ca el are o mare problema , nu cei care baga banii in masina si iese ceva frumos.
Revenind la subiect si eu am siguranta blocata iar dupa ce am stat de vb cu "patzitul "pe prv , dupa ce am mai auzit de pataniile colegilor nostri Alex_miu si etc etc , trebuie sa fac ceva pentru a evita acest eveniment.
Cat despre comentatorii de pe aici, se pare ca cei mai inversunati sunt cei care in afara de benzina si ulei nu au facut nimic la masina si mai au si 1.4 ......
PS. Omu' are 16v cu ceva modificari la motor...asa ca ... sstttsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
poze unde putem gasi cu masina ? am cautat pe net dupa numar dar nimic
din cate am vazut o poza pe net , a avut intr-o perioada o evacuare paralela cu bara spate si teava iesea pe undeva printr-un colt
Comment
-
si mie imi placecum arata masina ,si cum zicea si sKyb0y niste poze unde gasim cu masina
Comment
-
Originally posted by sKyb0y View Postpoze unde putem gasi cu masina ? am cautat pe net dupa numar dar nimic
din cate am vazut o poza pe net , a avut intr-o perioada o evacuare paralela cu bara spate si teava iesea pe undeva printr-un colt
Comment
-
Originally posted by dany_uhp View PostREiser e putin spus...i a facut pe toti la plecarea de la stop..dar a uitat sa inchida capota si i a sarit in nas
Este un Prestige Ph1 16v, foarte intretinuta si arata foarte bine, mie unul imi place foarte mult, am avut ocazia sa o vad de aproape, il cunoaste pe un prieten de-al meu, la interior este ca de fabrica, nu e mare chestie si trage foarte bine fata de comentagii cu 1.4 standard. Nu mai radeti de raul altuia ca si voua vi se poate intampla.
Comment
-
Originally posted by grutzz View Postpe 4 tuning,o si vinde omu..http://dacia.anunturi-auto.*******.r...6-9857467.html
Comment
Comment