"tiuning" La Iestrem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da,si sunt niste masini,exceptionale.,...cine are banii,o sa dea lovitura cu ele...pacat,ca numai sunt bani...

Comment

poze cu masina...
      Attached Files
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

da masina a fost lovita in fata??spate ph2 si bot ph1

Comment

in spate...
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

imi mentin parerea si repet intrebarea..care-i buba ? de ce e " tiuning" la iestrem ?
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

1-Masina nu mai este de vanzare
              2-Chiar daca multi imi critica sau imi lauda masina,este a mea si fac ce vreau cu ea :P
              3-Capota s-a deschis din cauza cablului de la capota ca avea camasa gripata si cand am facut bad-boy am anulat a doua siguranta,dar problema s-a remediat (am pus sigurante racing) si nu o sa mai sara in veci
              4-Mai puneti si voi intrebari

Comment

stai tata linistit ,ai o masina ff frumoasa,eu am vazut-o la ******* day era inca in lucru,si ma uitat ca un om fara viitor la ea....felicitarii pentru munca depusa tata...
                Attached Files

Comment

Originally posted by Tudor View Post
                  imi mentin parerea si repet intrebarea..care-i buba ? de ce e " tiuning" la iestrem ?
                  Sunt mai atractive posturile alea gen "am spalat masina", "azi am bagat benzina", virtualuri tuning in prostie pe my ride sau alte alea + ca n-are praguri dintr-alea reising, n-are crom, multi nu se uita ce au in curte si se iau de altii care au investit ceva bani in Loganurile lor, vorba aia "de banii aia...".
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Originally posted by grutzz View Post
                    stai tata linistit ,ai o masina ff frumoasa,eu am vazut-o la ******* day era inca in lucru,si ma uitat ca un om fara viitor la ea....felicitarii pentru munca depusa tata...
                    iti multumesc pentru aprecieri

Originally posted by aleXpeed View Post
                    Sunt mai atractive posturile alea gen "am spalat masina", "azi am bagat benzina", virtualuri tuning in prostie pe my ride sau alte alea + ca n-are praguri dintr-alea reising, n-are crom, multi nu se uita ce au in curte si se iau de altii care au investit ceva bani in Loganurile lor, vorba aia "de banii aia...".
                    Foarte multa lume ma intreaba dc logan si nu altceva este f simplu asta aveam la momentu ala aia am facut...acum ma mai laud cu un e30 under construction dar ceva mai clasic asa finut fara bari evazari si etc...
                    Last edited by b72rbg; 9 January 2011, 02:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

faza cu capota nu e de ras, mie mi s.a intamplat su super nova lu' fratemiu acum 2 saptamani, si aveam si viteza putin (130km/h), nici nu vreti sa trageti sperietura pe care am tras.o eu
                      sigpic

Comment

Originally posted by nicu_rcn View Post
                        faza cu capota nu e de ras, mie mi s.a intamplat su super nova lu' fratemiu acum 2 saptamani, si aveam si viteza putin (130km/h), nici nu vreti sa trageti sperietura pe care am tras.o eu
                        Sa nu te puna sfantu sa scoti siguranta la capota de la logan ca iti vei repeta sperietura mai devreme sau mai tarziu...d

Comment

niciodata!!!!!! stiu ce am patit si nu mai vrea
                          sigpic

Comment

La cum e latita si cum o vedeam inainte in trafic nu ma asteptam de aproape sa fie finisata asa de bine, s-a lucrat cum trebuie la ea, la PDV in parcare o studiasem mai bine. Poate sa-i pui niste lupe in far sau mai faci ceva unicat si acolo.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

rbg de ce nu iti faci un my ride? sau nu vrei sa activezi pe forum ? sunt sigur ca vei avea multe aprecieri
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by aleXpeed View Post
                                La cum e latita si cum o vedeam inainte in trafic nu ma asteptam de aproape sa fie finisata asa de bine, s-a lucrat cum trebuie la ea, la PDV in parcare o studiasem mai bine. Poate sa-i pui niste lupe in far sau mai faci ceva unicat si acolo.
                                Am ceva in gand si pe la faruri dar mai ma gandesc oricum tre sa le schimb ca ala pe dreapta e spart jante late sine de tramvai alt logan =buf asta mai demult)

Originally posted by Tudor View Post
                                rbg de ce nu iti faci un my ride? sau nu vrei sa activezi pe forum ? sunt sigur ca vei avea multe aprecieri
                                Hai ca iti fac tie placerea si o sa ma apuc sa imi fac chiar acum doar ca o sa copiez de pe Xtuning.ro

gata a aparut si la sectiunea my ride

linku http://www.loganclub.ro/forum/b_72_r....html?p=824448
                                Last edited by b72rbg; 9 January 2011, 02:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google