da,si sunt niste masini,exceptionale.,...cine are banii,o sa dea lovitura cu ele...pacat,ca numai sunt bani...
"tiuning" La Iestrem
Collapse
X
-
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
1-Masina nu mai este de vanzare
2-Chiar daca multi imi critica sau imi lauda masina,este a mea si fac ce vreau cu ea :P
3-Capota s-a deschis din cauza cablului de la capota ca avea camasa gripata si cand am facut bad-boy am anulat a doua siguranta,dar problema s-a remediat (am pus sigurante racing) si nu o sa mai sara in veci
4-Mai puneti si voi intrebari
Comment
-
stai tata linistit ,ai o masina ff frumoasa,eu am vazut-o la ******* day era inca in lucru,si ma uitat ca un om fara viitor la ea....felicitarii pentru munca depusa tata...Attached Files
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postimi mentin parerea si repet intrebarea..care-i buba ? de ce e " tiuning" la iestrem ?
Comment
-
Originally posted by grutzz View Poststai tata linistit ,ai o masina ff frumoasa,eu am vazut-o la ******* day era inca in lucru,si ma uitat ca un om fara viitor la ea....felicitarii pentru munca depusa tata...
Originally posted by aleXpeed View PostSunt mai atractive posturile alea gen "am spalat masina", "azi am bagat benzina", virtualuri tuning in prostie pe my ride sau alte alea + ca n-are praguri dintr-alea reising, n-are crom, multi nu se uita ce au in curte si se iau de altii care au investit ceva bani in Loganurile lor, vorba aia "de banii aia...".
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View Postfaza cu capota nu e de ras, mie mi s.a intamplat su super nova lu' fratemiu acum 2 saptamani, si aveam si viteza putin (130km/h), nici nu vreti sa trageti sperietura pe care am tras.o eu
Comment
-
La cum e latita si cum o vedeam inainte in trafic nu ma asteptam de aproape sa fie finisata asa de bine, s-a lucrat cum trebuie la ea, la PDV in parcare o studiasem mai bine. Poate sa-i pui niste lupe in far sau mai faci ceva unicat si acolo.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostLa cum e latita si cum o vedeam inainte in trafic nu ma asteptam de aproape sa fie finisata asa de bine, s-a lucrat cum trebuie la ea, la PDV in parcare o studiasem mai bine. Poate sa-i pui niste lupe in far sau mai faci ceva unicat si acolo.
Originally posted by Tudor View Postrbg de ce nu iti faci un my ride? sau nu vrei sa activezi pe forum ? sunt sigur ca vei avea multe aprecieri
gata a aparut si la sectiunea my ride
linku http://www.loganclub.ro/forum/b_72_r....html?p=824448
Comment
Comment