Mergea si mai mult daca era vremea mai buna !!
Loganul 1.6 MPI - Noiembrie 2006 - O vreme f ploioasa si un vant f puternic
Collapse
X
-
Ce-ai nene ca nu mere nimic, incearca sa-l transformi in avi, nu 3gp.
-
Mi se pare mie sau se indoaie stergatoarele pe parbriz?
Comment
-
nici chiar tornada dar era f f urat,mai ales cand depaseam cate o masina cu gabarit mare,instantaneu nu mai vedeam pe unde merg! Da se poate si mai mult de 160 km/h (filmul asta de aici a fost facut pe bucuresti - pitesti) dar asta vara pe Aut.Soarelui a luat 179 km/h care cred ca e maxim pt motorul de 1,6 standard,ma gandesc la un Cip dar nu sunt hotarat inca!
Comment
-
Foarte riscant cu Loganul pe vremea aia, mai ales din cauza ploii se poate derapa usor la viteza aia. Mai mult de 160 km/h nu prindea pentru ca batea vantul din fata.
Comment
-
160 km\h mi se pare putin pentru un motor 1,6mpiAttached Filessigpic
Comment
-
Nimic interesant Sincer 1.6 Mpi Ambition din 2004 oct am mers in Ungaria 4 persoane full de bagaje cu AC on / treapta I // 160 kmh
Stergatoarele nu se indoaie (dar este filmat cu un jaf de telefon) care nu poate sa vada mai mult de 15fps . Celelalte 10 pana aproape de realitate sunt adaugate ca o continuare de catre telefon (ca si cum ai avea un film din poze) Deformeaza realitatea . Asta e . Nimic exceptional doar ca omu` pune in pericol viata lui si a mai multor oameni facand pe vreme ca aia exhibitiuni de genu` asta .1.6 MPi Icy White
Comment
-
Nimic interesant Sincer 1.6 Mpi Ambition din 2004 oct am mers in Ungaria 4 persoane full de bagaje cu AC on / treapta I // 160 kmh
Stergatoarele nu se indoaie (dar este filmat cu un jaf de telefon) care nu poate sa vada mai mult de 15fps . Celelalte 10 pana aproape de realitate sunt adaugate ca o continuare de catre telefon (ca si cum ai avea un film din poze) Deformeaza realitatea . Asta e . Nimic exceptional doar ca omu` pune in pericol viata lui si a mai multor oameni facand pe vreme ca aia exhibitiuni de genu` asta .1.6 MPi Icy White
Comment
Comment