Un Reno Adevarat....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mi se pare mai mult Cruze...

Comment

Cea mai proasta masina renault este Latitude ... am avut 1 saptamana in probe una ..
      cutie automata de tot cacatul .. cand bagam de pe P pe R smucea toata masina parca se rupea in doua .. si de pe N pe D la fel .. nu isi merita banii doar bordul e frumos

Comment

avea modelul de cutie eronat, masina care zici tu ca ai avut-o in teste. data viitoare testeaza si manuala.
        internal combustionizer

Comment

Dupa mine are fata de Honda.
          La banii astia, mai bine Toyota Avensis, macar n-aud greierasi de 25 de mii de euro.

Comment

mi se pare ca are bot de passat si cur de ford mondeo super tare masina nu pot spune alt ceva decat ( WoW) nici nu ma gandesc ce motor ar putea sa aibe
            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

2 litrii, atat benzol cat si tractor. 140, respectiv 170 de cai.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

deci e clar face passatu muci
                http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

Nu-mi place.
                  sigpic

Comment

Are multe gadgeturi, care dupa vreo cativa ani vor incepe sa nu mai functioneze. Stiu unii cu probleme la geamurile electrice (la Megane si Laguna) si nu mai reusesc sa le dea de cap.
                    Asta e Reno, nu stie cu luxul pana la capat, vezi "succesul" lui VelSatis.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google