Gps In Limba Romana La Englezi =))
Collapse
X
-
io cred ca aia e in moldoveneste . Gpsul meu imi spune "parasiti" la prima iesire etc... nu iesiti iesiti iesiti ...plus ca e un accent ciudat.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
a fost acum cateva zile un episod in care isi dadea blana cu o masina, era un porsche parca si ii dadea foarte bine .Pana acu nu l-am vazut niciodata prezentand o masina si sa isi dea asa cu ea.
Problema din filmuletul ala e ca ei rad ca prostii si cand aud iarzi ... care ar trebui sa le fie cuvant cunoscut .Eu tare cred ca erau fumatiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
e unitate de masura la englezoi yardul...deci nimic comic cand auzi iarzi...raman la ideea mea ca erau fumati .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment