Driving In Asia - Car Crash
Collapse
X
-
nuuu.. astea nu sunt accidente... asta se numeste prostie clar.. unele coliziuni sunt copilaresti.. adica tu nu te uiti in oglinda cand faci la stanga sau la dreapta?? sau ce dracu cauti pe contrasens? Numai d-astea am vazut la astia in fiecare videoclip).. la ei cred ca se ia numai pe bani carnetul.
Comment
-
acum apare acelasi filmulet sub 100 de titluri..... una din faze e chiar de la noi din tara de pe trafictube....
Comment
-
Originally posted by maestrupiersic View Postnuuu.. astea nu sunt accidente... asta se numeste prostie clar.. unele coliziuni sunt copilaresti.. adica tu nu te uiti in oglinda cand faci la stanga sau la dreapta??Fara Semnatura.
Comment
-
ce neam prost de oameni frate
nici macar cele mai elementare reguli de circulatie nu le stiu/respecta.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Sa mai zica cineva ca in Romania sunt cele mai multe accidente si idioti la volan )Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Comment