Un Sfert De Mila De Vis
Collapse
X
-
...Nu am cuvinte.Nissan pur si simplu e marca mea preferata.Cele mai tari masini la ora actuala mi se par ale japonezilor: Nissan,Mitsubishi,Subaru,Toyota,Honda..etc.
Iar Nissan GT-R e un vis la jumate de pret fata de concuretii cu aceleasi performante.
O sa imi iau si eu una in viata astasigpic
-
Originally posted by Nytro View PostBaieti calmati-va Nissan gt-r e cel mai bun la 400 m liniuta pt ca are tractiune 4x4 la fel si audi celelalte doar pe puntea spate
Doar pe macadam sau gheata te avantajeaza tractiunea integrala, in rest nu-i mare bai.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostAi sa vezi ca la masinile astea, pe drag ii da 80-90% tractiune spate, restul pe fata.
Doar pe macadam sau gheata te avantajeaza tractiunea integrala, in rest nu-i mare bai.
Comment
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pai vroiai sa se de a pana in china))....drag-ul e drag....ce mai conteaza ca il prindea in urmatorul oras sau in 10 metri
Cristi si asta e la polul opus))Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment