Sa nu-mi zici ca e de pe forum!
Si Inca Un Burn Cu Loganul
Collapse
X
-
@Omega: te iei cumva de mine?
ia vezi aici
adevarat, e bataie de joc fata de masina, dar eu chiar aveam probleme cu acele cauciucuri. am frinat ai am mers tiris 54m cu rotile de fata blocate. partea care era jos s-a aplatizat. pina la viteza de 60km/h se simtea tare bataie in volan si peste 120 nu mai puteam tine volanul in mina. dupa acel burn am putut folosi din nou acele cauciucuri.
acum ai inteles?Last edited by crististreulea; 12 May 2008, 07:36.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by Omega View Post... am mai vazut un filmulet pe youtube cu unu cu un logan rosu care mai avea putin si dadea foc la cauciucuri ........ da' unde nu-i cap, vai de cauciucuri, cutie de viteze, planetare, ambreiaj etc.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by crististreulea View Post@Omega: te iei cumva de mine?
ia vezi aici
adevarat, e bataie de joc fata de masina, dar eu chiar aveam probleme cu acele cauciucuri. am frinat ai am mers tiris 54m cu rotile de fata blocate. partea care era jos s-a aplatizat. pina la viteza de 60km/h se simtea tare bataie in volan si peste 120 nu mai puteam tine volanul in mina. dupa acel burn am putut folosi din nou acele cauciucuri.
acum ai inteles?
Comment
-
Originally posted by Omega View PostAla care a facut asta n-are toata tzigla pe casa. Am mai vazut un filmulet pe youtube cu unu cu un logan rosu care mai avea putin si dadea foc la cauciucuri (nu mai spun ca l-a umplut de fum pe ala care-l tinea de portbagaj) si dupa ce a terminat de invartit se mira ca sunt moi cauciucurile. Cred si eu ca au fost moi, ca doar ajunsesera la temperatura de aprindere. Da' unde nu-i cap, vai de cauciucuri, cutie de viteze, planetare, ambreiaj etc.
uite asa ai postat si tu un comentariu total neinteresant.
Comment
Comment