Nu ma pot abtine sa nu postez si acest filmulet elocvent pentru indeletnicirile politiei rutiere.
Politia Romana In Actiune
Collapse
X
-
Ce za zic... ai rupt gura targului, ai dovedit existenta zaharului cubic in civilizatia contemporana.
Vezi ca manelistul ala cu girofar poate da si amenzi, oricum e urat si tiganesc faptul ca asculta genul ala de muzica la volum ridicat, o fi politist mai pigmentat...
-
Daca aveai tu muzica asa si trecea cap de creta pe langa tine imediat iti spunea sa o dai mai incet sau chiar iti dadea amenda pentru deranjarea linistii publice. Hal... Filmuletul asta ar trebui trimis la televiziuni sa vedem daca alta data mai merge asa inganfat.
Comment
-
Dupa mine e facatura.De unde stiau aia ca vine ala si asculta manele?Dupa cate vad nu mai sunt si alte masini pe strada,deci stia ce va filma...Cunosc si eu 2 politisti si daca le zic hai ba sa va filmez si puneti o manea in video ,avand in vedere ca sunt pustani ( 24-26) si ii cunosc de cand sunt mici ,nu cred ca i-ar deranja.sigpic
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostDupa mine e facatura.De unde stiau aia ca vine ala si asculta manele?Dupa cate vad nu mai sunt si alte masini pe strada,deci stia ce va filma...Cunosc si eu 2 politisti si daca le zic hai ba sa va filmez si puneti o manea in video ,avand in vedere ca sunt pustani ( 24-26) si ii cunosc de cand sunt mici ,nu cred ca i-ar deranja.
Comment
-
Siguranta impotriva dusmanilor si incredere in Salam)).
Comment
Comment