Nene CataOFF, daca ramai in pana prostului te duci la benzinarie si aduci benzina, nu-ti chemi admiratorii secreti sa te impinga pana la pompa. Daca cel ce rade de prostie se chiama frustrat, atunci eu sunt cel mai mare frustrat...
Lambo Ramas Fara Benzina In Bucuresti!
Collapse
X
-
Originally posted by Octavian View PostDa pe naiba, i se strica indicatoru de benzina
Originally posted by CataFOF View Postrefuleaza frustrarea din voi, cum are o problema o masina de x sute de euro, cum bucuria este`n floare.sigpic
Comment
-
I-o fi taiat tasu' alocatia si n-a avut bani saracu sa bage benzina decat de vreo 30 ron care i-a papat in 300 metri
Era tare sa opreasca unu cu loganu si sa il intrebe daca fac o liniuta?"light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
Eram odata la o intersectie. Si observam ca nu era traficul normal, se "inghesuise".
Cand am ajuns si eu in fata observ motivul: un nene brunet, intr-un model de Mercedes fain, imbracat la patru ace (papuci de firma, trening de plastic de firma, evident) incerca sa impinga, dar nu prea reusea (de abia pot sa o imping pe a mea si are doar 1.3 to, nu 1.8-2 to, cat presupun ca are M ala...)
Mdea, ce sa-i faci, daca nu raman si bani de benzenLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
I s-au inecat caii la mal
Merge un om cu lambo lui la benzinarie...ramas fara benzina:
- Cat costa un litru de benzina?
- Pai costa...5,1 RON.
- Dar o picatura???
- Nimic, raspunse angajatul.
- Atunci picurati-mi 20 de litri in rezervor!!!"light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
Am trecut pe langa el ieri cu taxiul cand impingeau aia la ea. Eu veneam pe Nicolae Grigorescu spre Theodor Pallady iar la intersectie cu Postavarul, eu pe banda 1, masina de politie (nu era rutiera) care se afla in fata mea stateam la rosu si am observat romanii care impingeau pe Lambo. Puteau opri la oricare din acele benzinarii insa au impins masina pana in fata masinii de politie pe banda 1), chiar la restaurant la Cara.
NU MAI AVEA BENZINA!!!) Au ras si clientii din masina.
Comment
Comment