Conflict Soferi :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Conflict Soferi :)

http://www. pro motor .ro/masini-noi/news/evul-mediu-pe-strazile-din-rusia-9807727

pe langa video asta, am vazut f multe comentarii gen : ce fac loganul din oameni, vezi ce inseamna sa ai logan, etc...curios, ce treaba are masina ? )
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

ce smecheri au ajuns si rusnacii astia.se aprind din orice si explodeaza repede. )))

Comment

Cocalari de joasa speta.

Comment

S-au calmat loganistii cand a iesit tipul cu toporisca.

Comment

Eu nu știu de ce se postează așa ceva. Unii cretini pot lua drept model. De fapt, sunt sigur de asta. ÃŽmi place că se comentează contra, dar e plin pe șosele de cocălari.
          Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
          Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

misto.am sa-mi pun in portbagaj flexul,drujba ,toporul etc.asta doar cand merga la mare sau vin la Bucuresti.
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Mai bine pui doar lopata. Cum pe timp de iarna e obligatorie, daca te verifica vara, zici ca ori ai uitat-o acolo de asta iarna, ori o tii acolo sa nu uiti sa o pui la iarna inapoi.
              Last edited by mr.K; 3 July 2012, 13:56.

Comment

prestez diferite lucrari ,deci pot sa am un flex oricand in masina.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Flexul e pe acumulator?
                  Ca lopata mea e pe energie regenerabila.

Filmuletul de sus e facatura, ala apare cu o toporisca de batut snitele, iar cel cu bata de baseball plus amicu' se dau politicos inapoi la prima fluturare.

Comment

un altfel de conflict in trafic....rezolvat mult mai frumos)

Comment

si toporu poate fi uitat in masina) am fost la gratar domnnule In cativa anii o sa fie ca in jungla pe sosele)
                      MY CLA

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google