Goarna De Tren
Collapse
X
-
Iti trebuie automat si un compresor + o butelie pentru aer (cred) ..
Comment
-
-
La cat sunt marea majoritate a romanilor de "glumeti" sunt sigur ca se poate intampla sa faca cineva o gluma si sa foloseasca claxonul langa o femeie cu cu un copil in carucior sau langa niste batrani care traverseaza mai greu pe trecerea de pietoni. Sincer sa fiu, eu unul daca as surprinde o astfel de scena, cu siguranta as arunca restul tiglelor ramase pe capul meu in parbrizul respectivului. Nu-mi ramane decat sa le urez posesorilor de "claxoane" ca cel din film sa ramana fara certificat de inmatriculare. Este doar o opinie rasarita printre tiglele ramase intacte.
Pe alte thread-uri sunt criticati cei care folosesc proiectoarele de ceata ziua cand e senin. Probabil din cauza ca sunt cu mult mai josnici decat cei ce-si pun goarne sa se distreze bagand spaima-n trecatori. Deocamdata va rog sa ma scuzati, ma duc sa-mi pun tiglele la contributie sa vad unde gresesc de nu reusesc sa descopar partea nostima din acel film.
Comment
-
Exista si la noi in buc un ML care are asa ceva, dar este mult mai rezonabil ca sunet , nu te trezeste din morti ,e funny intr-un fel dar iti trebuie neaparat si cel original al masinii.
Cand ai chef de caterinca merge , dar la fel cum scriu si altii mai sus , poti sa faci si infarct de la el.Fara Semnatura.
Comment
Comment