Neatentie Pieton.Imagini Socante.
Collapse
X
-
Doamne fereste de asa cevasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
bine ca la blaj nu sunt tramvaiuri...oricum eu mai uit de 2 ori in fiecare parte cand trec peste calea ferata sau drumul...Cel mai grav a fost ca i-a prins piciorul si ii l-a retezat de la gamba...Daca o lovea mai tare, nu i-ar mai fi prins piciorul....Pfoaaai nici nu vreau sa ma gandesc ce durere...
Comment
-
atentie la neatentie..........si-a nenorocit viata intr-o clipa
Comment
-
Originally posted by PrEsTiGe View PostDoamneeeee, cum a trecut peste eaaaaa.... Fereasca dumnezeu !!! Mai bine nu claxona desteptu ala... ca asa poate reusea sa treaca..." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Pacat. Dar a fost vina ei ca nu s-a asigurat. Prostia se plateste... Si nu stiu de ce pentru unii e asa de greu sa se asigure stanga-dreapta cand trec strada. Eu unul ma asigur de 2 ori si pe zebra, si cand sunt pe jos si cand sunt cu bmx-ul, pentru ca tin prea mult la viata mea.
P.S.: Cine a bagat de seama la inceputul video-ului, parcat pe dreapta ZIF-ul?sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
Comment