Sofer Neatent Pus La Respect

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Nytro View Post
    Deci toti soferii din Bucuresti in afara de tine sunt niste giboni nu???
    Desi sunt din Oradea am vazut cat respect le poarta soferii bucuresteni pietonilor
    Nytro.....ai inteles fix pix.
    Am spus ca este modelul de taximerist grabit si neatent, care sfideaza regulile soselei. Pe langa el mai sunt si alti soferi cu masini puternice care considera ca masinile sunt jaloane pe sosele, sau cocalari care au venit de la cersit si au luat un BMW obosit cu volan pe dreapta si isi dau talente prin oras.

    Aceste specimene (giboni) prezentate mai sus sunt cele mai periculoase in trafic, drept urmare faza cu taximetristul.

    Fiecare oras are specimenele lui si cele mai multe sunt in capitala si in Constanta din cate am constatat eu.

    Nu sunt soferul perfect dar nici nu ma dau in stanba pe sosele cu masina, deci stai linistit ca nu am jignit nici un coleg de pe forum cu afirmatia mea vis a vis de taximetrist si giboni.
    Daca esti racer de oras sau te crezi la calculator jucand NFS atunci cand esti pe strada.......filmuletul iti arata doar rezultatul unui astfel de comportament.
    real power..... diesel power by

    Comment


    • #17
      Originally posted by PrEsTiGe View Post
      pe trecere treci cum vrei...Daca vreau sa trec incet trec incet...daca vreau sa fug/fug...scrie undeva cum trebuie? Daca te loveste el e de vina...Da...tu ai de pierdut dar nu esti vinovat... Faza cu palma o merita Am ras 2 minute cand am vazut...)
      Da' nu poti sa treci normal si atat? Daca alergi si te ia unul pe capota? Ramai cu oasele rupte, soferul ia cu suspendare in cel mai rau caz... poti sa dormi linistit. ) Daca treci incet crede vre-un gibon (si nu-l condamn) ca faci misto de el si ajungi la stirile de la ora 17 cu curul plin de suturi... smecherie.

      Comment


      • #18
        Am observat că pentru mulţi dintre voi o viaţă de om nu contează, chiar dacă e vinovat sau nu, principalul e că întotdeauna ne ascundem după diverse motive dar nu înţelegem că viaţa e nepreţuită.
        Prefer să-mi fac praf maşina din cauza unui pieton neatent decât să-l omor cu maşina.
        Părerea mea .... hâc ...
        Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
        sigpic

        Comment


        • #19
          Originally posted by B-53-SDP View Post
          Pietonul nu are nici o vina.

          De ce cel de pe banda 1 a oprit si taximetristul nu ?

          Pentru ca asa sunt ei grabiti tot timpul. 90% distre taximetristi nu au ce sa caute la volan pentru ca sunt niste imbecili si oameni de nu dai mucii pe ei inganfati si cu aere superioare.

          Scuze pentru colegii nostri de forum cum este Alexspeed si tatal lui DNY care vreau sa cred ca fac parte din cei 10%.
          Asta sa fie pentru FOF care nu s-a uitat atent la video si cei care comenteaza aiurea...
          Nu-i bai...

          Comment


          • #20
            in principiu la trecerile de pietoni e ca la trecerea la nivel cu o cale ferata.adica daca nu dai prioritate o patesti rau de tot.nu conteaza ca ala cand traversa se uita dupa vrabii sau era la vanatore de trolli.iar superman ala care a aparut din boscheti nu trebuia sa dea dovada de "muschii mei nu are minte".
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

            Comment


            • #21
              @margelatu si @Nytro: Nu se compara trecerea de pietoni cu trecerea la nivel cu calea ferata, deoarece trenul daca nu se asigura si ii apare ceva in cale rupe tot, dar daca nu te asiguri ca si pieton o patesti rau de tot. Era si pietonul de vina, ca poate decretul nu zice ca sa nu alergi pe trecerea de pietoni, dar iti zice sa te asiguri inainte sa traversezi!!!
              Daca era o salvare cu semnalele luminoase pornite dar fara si cele sonore, care ar fi venit cu o vitezamai mare sau egala cu cea a taximetristului? In acest caz salvarea ar fi avut prioritate, dar domnisoara tot nu s-ar fi asigurat si poate ar fi si murit!

              Comment


              • #22
                salvarea e altceva.si cine a fost vinovat in acest caz?sigur soferul.lumea oricum a sarit pe el si toti il aratau cu degetul, ba chiar sa-l si linseze.nu conteaza ca aia se gandea dupa... si a inceput sa alerge pe trecere.eu nu cred ca o sa scrie cineva in pv ca victima a luat-o la fuga pe trecere.o sa scrie doar ca nu a acordat prioritate si ....cam atat.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

                Comment


                • #23
                  Vinovata in primul rand este pietoaNta ca se credea la alergari pe treceri,,,al doilea vinovat este soferul taxiului ca nu a belit mai bine ochii,,,al treilea vinovat este GIBONUL de 2 metri care incepe sa imparta palme cum crede el de cuvinta.

                  Daca primii doi au circumstante atenuante ca au fost NEATENTI ,,,al treilea sigur merita o atentie deosebita din partea legii. Ce ar fi si ce ar iesi daca 2 fac un accident si restul participantilor la trafic sa se bata care cum crede de cuvinta, exact ca in barurile din filmele cu TEXANI?

                  Comment


                  • #24
                    Vad ca nimeni din TM nu a comentat faza.
                    Trecerea aia e una din cele cretine din Timisoara. Rar pe acolo se trece civilizat: pietonii alearga fiindca si de o parte si de alta a trecerii sunt statii de autobuze si troleibuze, iar cei ce tranziteaza trebuie sa prinda legaturile; conducatorii auto cu creier incetinesc, deoarece dupa zebra urmeaza o intersectie extrem de aglomerata, iar cei fara creier ii dau talpa sa prinda ultima secunda de verde, netinand cont de nimic.
                    Da, soferul de taxi e principalul vinovat.
                    Dar asemenea aventuri au loc acolo cam in fiecare zi. Nu sunt mediatizate, dar sunt zilnice. Un semafor sincronizat cu cel din intersectia urmatoare ar rezolva toate problemele.
                    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

                    Comment


                    • #25
                      M-am uitat si eu la clipulet si se vede clar cum cele 3 masini de pe prima banda pun frana, iar fata se vede cum pleaca de pe trotuar sa traverseze, iar taximetristul in acest caz trebuia sa incetineasca nu sa calce pedala de acceleratie. Se vede si doamna din partea stanga care este pe trecere, ( unde nu este scuar intre benzi si acolo este trecere de pietoni, soferul este obligat sa se opreasca si sa acorde prioritate pietonilor angajati in trecere ) deci taximetristul trebuia de la bun inceput sa incetineasca si in cele din urma sa opreasca masina si sa acorde prioritate.
                      Cei care zic ca si fata are partea ei de vina, nu as vrea sa-i vad in situatia asta.
                      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

                      Comment


                      • #26
                        Pietonul e de vina doar moral pentru ca nu are grija de viata ei si nu se uita in stanga sau dreapta. Legal, fizic si cum mai vreti voi pietonul merge in pas saltat pe trecerea de pietoni asa cum scrie la lege. Nu mai gasesc articolul de lege insa la traversarea trecerii de pietoni mergi putin mai repede decat un pas normal (evident ca dupa ce te-ai asigurat), nu stai sa te scobesti in nas si nici nu mergi ca vaca leganandu-te, iar din punctul asta de vedere fata a traversat corect legal.
                        Pana la urma tu esti cu fierul in mana si poti face ravagii mari indiferent a cui este neatentia. Sa dai vina pe pieton ca tu l-ai lovit pe trecere este dupa parerea mea o mojicie.
                        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

                        Comment


                        • #27
                          Eu nu inteleg ca ce chestie s-a gasit malacul ala (inalt cat o prajina si prost cat o basina-scuzati expresia) sa dea in ala!? Daca taximetristul, atent, neatent continua sa fie un cretin si dupa incident, adica sa recurga la injuraturi la adresa fetii, sa o bruscheze, sa nu opreasca masina deloc...intelegeam sa intervina cineva, dar omul ala era langa fata, o imbuna , se vede clar ca era speriat si apare unu cu creieru cat aluna dar mare, (de la prafuri si hormoni) culturist omu ...probabil era bucurestean/sudist, pentru ca oamenii din Timisoara nu se preteaza la astfel de iesiri/gesturi!

                          Comment


                          • #28
                            JREwing are dreptate eu trec in fiecare zi de cel putin 2 ori pe acolo si de multe ori pietonii nici nu au bunul simt sa se asigure, asta este valabil pe toate trecerile de pietoni din Timisoara, da din punct de vedere al legii taximetristul este de vina, dar daca era mai atent ar fii sesizat ca toate masinile de pe prima banda au oprit asa ca trebuia sa intuiasca ce se va intampla. Oricum eu nu il acuz de nimic se poate intampla oricui, iar legat de participantul la trafic care a simtit nevoia sa isi exprime masculinitate nu stiu ce sa zic ... no coment

                            Comment


                            • #29
                              Pana la urma TAXIMETRISTUL ESTE DE VINA dar .. Daca doamna aceea care a trecut strada mergea ca un om civilizat pe trecere timpul de reactie al taximetristului era mai mare si o evita dar suntem in secolul 21 si cine mai respecta niste lucruri atat de minore dar cu urmari grave ! Cat despre "MATAHALA" Coeficientul lui de gandire este cu foarte putin mai sus decat al unei RAME !!
                              Sanatate !
                              http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

                              Comment


                              • #30
                                Si ca sa fie treaba treaba si nesimtirea/nepasarea la locul lor,,moral si etic ar fi fost indicat ca pana si soferul ce a filmat grozavia sa se dea jos si sa acorde putin ajutor in situatia aia.
                                El fiind in prima masina dupa taximetrist ar fi fost indicat sa sara primul,,,dar de,,trebuia sa vina melteanul din spate si sa acorde primul " ajutor".
                                Dar el ce a facut,,a filmat,,a comentat,,si a plecat mai departe. La fel si femeia din stanga care a traversat,,a traversat si aia fara sa-i pese de ce s-a intamplat sub ochii ei.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google