A Klasse Testul Elanului
Collapse
X
-
-
Hmmm.La fel s-a intamplat si cu Loganul la astia.L-au rasturnat io stiu ce teste or face astia si la ce viteza.Oricum mai mult ca sigur nu a fost la 60 km/h.Pentru ca am vazut eu niste teste cu Logan la 80 km/h cum a tras ala de volan si nu s-a rasturnat,cel cu click .Bv Cristi.sigpic
Comment
-
Au rezolvat problema. Macar nemtii au chemat in service lotul respectiv si au inlocuit nu stiu ce piese pe la punti. In schimb astia d el adacia tre sa te duci cu miloaga la ei sa rezolve iti rezolve problema cu rugina.
facem pariu ca loganul asa cum a iesiti din fabrica se roastoarna la 60 la ora cu cauciucuri standard si doi oameni in masina. eu sunt dispus sa fiu pilotul, cine vine cu masina?!?!?
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostUna e sa faci Testul Elanului si alta e sa vrei sa rastorni o masina
si o rastoarn aoricine, daca stie cum.
nu sunt de acord cu genul asta de comparatii de genul daca mercedes a facut masina care se rastoarna rezulta ca loganul e mai bun decat prevede legea.
sa fim constienti. si mercedesul are probleme cu rugina, da aia nu dua cu ceara, aia inlocuiesc reperele afectate<plafonul si portierele>, pe cand la logan iti da cu niste ceara peste rugina si gata, te-au rezolvat.
comparam mere cu pere. oricat de usor s-ar rasturna mercedesul, ramane mercedes si e cu muuuult peste logan. ala avea abs, esp, clima pe cand loganul nici nu se juca cu puta in nisip, iar cei de la dacia lansau dacia nova < atunci a lansat mert pe piata a-classe>.
loganul nu e nici macar la nivelul unui mercedes de acum vreo 30 de ani.Last edited by NerviiMei; 20 June 2008, 11:27.
Comment
-
Tu din start faci greseala de a fi subiectiv!Eu zic ca filmul e destul de clar!Eu vad acolo un A Klasse rasturnat, nimic de rugina, 2 pasageri sau alte fenomene paranormale!Deci ma repet, eu discut strict pe fondul clipului!Numai bineLast edited by darksid3; 20 June 2008, 11:32.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by kAndrrei View Postoricat de usor s-ar rasturna mercedesul, ramane mercedes
afirmatia de mai sus e ... Vorba-n vant ...
cat costa Loganul si cat costa Mercedes ? La pretul ala AI PRETENTII!! E o mare diferenta ...
si pana una alta Loganul nu se rastoarna la testul elanului, ala s-a rasturnat ... Sau cel putin din film asa rezulta (sper sa nu fie facut testul ca si cu Loganul .... O facatura desi nu cred deoarece acele modele au fost chemate in service)
nu cred ca a zis cineva ca Logan e mai bun decat Mercedes ... Se discuta strict pe filmulet ...
si la 60KM/h nu stiu daca chiar o rastorni deoarece e mult prea lata si nu cred ca ii poti impregna o asemenea forta centrifuga (cand tragi de volan) incat sa o ridici pe 2 roti...
A-Klasse ala e ingust si probabil ca se ridica usor la viteza aia ...
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
A-klasse s-a rasturnat la 55km/h, loganul a dejantat la 80. Punct! Dupa aia au pus esp pe a-klasse de unde atata reproiectare si schimbare piese?
iar rasturnatul la 60 cu loganul, in testul elanului, eu zic, kandrei, ca n-o sa-ti iasa. Vei face 180 grade cu masina, dar n-o rastorni. Am incercat eu cand mi-am luat masina viraje la 90 de grade luate in ultimul moment la 40, apoi la 50km/h. M-am rasucit si atat. Evident, cu balansul de rigoare, ca s-a oprit masina din oscilatie dupa 3 minuteDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Eu n-am vrut sa zic ca stiu sa iau o curba...Acum 3 luni tocmai am demonstrat contrariul
ideea e ca masina, daca nu vrei neaparat s-o rastorni la 60km/h, n-o rastorni decat din greseala.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment