http://www.220.ro/Spalatorie_pentru_...lux-90602.html si cand ma gandesc ca eu mi-am facut poza langa masina aia...
Spalatorie Masini De Lux.
Collapse
X
-
Eu cred ca ala nu era proprietarul...
Comment
-
Se vede si dupa imbracaminte ca ala nu e proprietarul...
Comment
-
P.S.Noi am patit alta chestie, desi din aceeasi categorie. La Monumentul Eroilor de la Marasesti. Am parcat masina in fata curtii monumentului si am intrat sa-l vizitam. La intoarcerea la masina... Sa facem infarct, nu alta.... Doi indivizi cu galeti de apa aruncau apa pe masina (cica o spalau) si apoi ne-au cerut bani. E adevarat ca au cam incurcat-o cand s-a rastit pretenu meu la ei (are 1,96 m si 104 kg), dar pana la urma le-am dat doi lei (ca o spalasera, desi nu fusesera rugati si nici nu li se permisese anterior sa faca asta). Asta e. Ca la noi, la romani, în intersectie, cand te întreabă copii strazii " TI-L SPAL... SAU TI-L SPARG?"
Comment
-
Se mai intampla. Deci omul ala ori era pus de proprietar s-o spele ori a spalat-o el ca sa-i dea bani proprietarul.
Comment
-
Originally posted by apliliecii View Post.... Doi indivizi cu galeti de apa aruncau apa pe masina (cica o spalau) si apoi ne-au cerut bani...Ca la noi, la romani, în intersectie, cand te întreabă copii strazii " TI-L SPAL... SAU TI-L SPARG?"Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment