Un cretin ce poate sa faca pe soselele publice..se crede omul in NEED FOR SPEED
Drifturi Cu Un Cretin Si Al Sau Bmw M5!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
sa faca de alea pana se rupe tigaia aia in doua cu tot cu el ,dar nu in orase.pe camp ,pe circuit etc.eu nu am nimic impotriva celor care vor sa moara .daca e la unguri e voie.e gluma nu am nimic cu nimeni in afara de indieni.Last edited by margelatu; 17 January 2013, 14:48.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
-
Ehe, se faceau masini odata de mult ... mai fa asa cu un M din 2010, nu mai vorbim de indemanare, jos palaria. In Romania exista mai multe sanse sa mori lovit de tencuiala cazuta de pe blocurile ceausiste decat sa dea ala peste tine; deci mare noroc ca noi n-avem asa cretini, acum Doamne ajuta cu tencuielile ....Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Acum 3 ani, a trecut pe langa mine, undeva pe Calea Grivitei, un bizon cu BMW M3, ultimul model. Ma uitam in ce hal putea sa goneasca, cred ca depasise 200 km/h, ca la un moment dat, il auzeam, dar nu-l mai vedeam. 3 zile mai tarziu, a facut dauna totala 4 masini, la Domenii. Concluzia o trageti voi.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Il mai stiti p-asta? http://www.youtube.com/watch?v=9O6ynzMbmiE Sa vedeti si commenturile de mai jos ale unui cocalar de te doare mintea..
Cat despre clip, ma lasa rece derapajele astea facute in oras, mi-au aratat cativa fanatici cu BMW clipul asta si nu imi trezeste nicio reactie, urasc drifturile. Eu sa am un M5 e34 m-as duce pe autostrada sa ii dau viteza sau as face liniute grupa mare unde prind. Fiecare cu piticii lui.
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostAcum 3 ani, a trecut pe langa mine, undeva pe Calea Grivitei, un bizon cu BMW M3, ultimul model. Ma uitam in ce hal putea sa goneasca, cred ca depasise 200 km/h, ca la un moment dat, il auzeam, dar nu-l mai vedeam. 3 zile mai tarziu, a facut dauna totala 4 masini, la Domenii. Concluzia o trageti voi.
era matizu ala parcat la domenii facut carucior de butelii .
Comment
Comment