Fuga De La Locul Accidentului
Collapse
X
-
-
Pai are si Razvy dreptate ,ca doar nu a fugit de la vreun accident cu masina in starea aia.Dar daca va uitati cand trece pe galben mie mi se pare ca jeepul ala il pocneste un pic,deci acolo ar putea fi referirea la fuga de la locul accidentului si chiar cred ca acolo se refera de fapt.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
popavlm, ma lasi cu PROst TV ? Mai tampiti ca aia nu am vazut. Cum dracu a plecat ala dupa ce "a lovit violent un autobuz" ? Tu iti dai seama ca botul trebuia sa fie praf si el mort la cum arata spatele masinii? In plus, faza cu prietenul mort pe bancheta din spate e o vrajala mare, mare de tot.
Cristi, atunci mai indicat era un titlu de genul: Circula cu masina facuta praf si fuge de la locul accidentului.
Comment
-
Originally posted by Razvy View Post[B]1....Cum dracu a plecat ala dupa ce "a lovit violent un autobuz" ? 2.... Tu iti dai seama ca botul trebuia sa fie praf si el mort la cum arata spatele masinii?
2...Intr-un autobuz poti intra numai cu fata/botul masisii?
Poate omul a avut viteza,,a derapat,,a fugit masina de cur si prin rasucire poc in autobuz. Cred ca nu a fost prea greu pt el sa faca un asemenea DRIFT pt ca era si zapada pe jos
Comment
-
Originally posted by Razvy View Postpopavlm, ma lasi cu PROst TV ? Mai tampiti ca aia nu am vazut. Cum dracu a plecat ala dupa ce "a lovit violent un autobuz" ? Tu iti dai seama ca botul trebuia sa fie praf si el mort la cum arata spatele masinii? In plus, faza cu prietenul mort pe bancheta din spate e o vrajala mare, mare de tot.
Cristi, atunci mai indicat era un titlu de genul: Circula cu masina facuta praf si fuge de la locul accidentului.Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Traducere din video pus de mine:
Toyota Corolla pe 19 ianuarie a lovit un autobuz pe contrasens pe pod. Nimeni din cei 20 de pasageri nu a avut de suferit. Mașina distrusă a reușit să se deplasese dintr-un sector al orașului în alt sector. Șoferul a ajuns în curtea unui bloc, unde lăsat-o. În timpul reținerii, s-a constatat că șoferul era în stare puternică de ebrietate și a fost descoperit corpul neinsufletit al prietenului său pe bancheta din spate.
1:20 Voce din spatele camerii: Din ce cauză vă aflați aici?
1:23 Șofer: La tatăl meu am venit.
1:24 V: Cu ce?
1:25 Ș: Cu mașina.
1:27 V: Mașina aceasta e a Dvs.?
1:28 Ș: A mea.
1:30 V: De ce nu ați spus de la bun început? Unde ați avut accident?
1:34 Ș: Pe Dobrânin.
1:35 V: Mașina cum a ajuns aici?
1:37 Ș: Eu am venit aici.
1:40 V: V-a adus o mașină de ridicat mașini?
1:41 Ș: Nu, eu însumi am venit.
Comment
Comment