Bravo Politia Rutiera...In sfarsit fac si ei un lucru bun...Dezapezesc arterele secundare ))))
Bravo Politia Rutiera
Collapse
X
-
Cei care primiti blitzuri de la politie cand stau cu radaru, va spun eu explicatia: aia cu radaru sunt de la municipiu si aia din masina de politie care dau blitz sunt localnicii )
Si ca sa se xxxx intre ei (ca nu-i suporta p-astia de la minicipiu), ''ajuta'' uneori pt incasarea a cat mai putine amenzi.
E verificata treaba.
PS: in weekendu' trecut, in Sag (de Timisoara) un Garcea (era radar) mi-a vazut cat se poate de clar cand m-am uitat la el - mimica buzelor: ''sa-mi s**i P**a'' ))Last edited by Octavian; 21 July 2008, 00:29.
Comment
-
Ca tot vorbim de militieni . 2 poze :
1. Unde se odihnesc comunitarii de obicei dupa ce obosesc patruland ( in spatele pietei Delfinului ) .
2. Parcare comunitari pe Sos FundeniAttached FilesB -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Eu unul tre' sa recunosc ca ieri politia rutiera-departamentul inmatriculari s-a miscat exemplar. Ma refer la politia caras-severin. Masina am inmatriculat-o intr-o singura zi, comportamentul celor de acolo ar putea fi exemplu pt alte judete.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Seda , cred ca asta se intampla acum peste tot . In Bucuresti dupa 2 ore de la depunerea actelor iti ies si talonul si placutele . Au program pana la 20.00 , daca depui actele la 17.50 le iei in aceeasi zi . Daca le depui dupa 17.50 le iei a doua zi .
Dar oricum , se intampla asta pentru ca se supun unor ordine venite de sus care nu le schimba nici comportamentul ca oameni nici pe cel ca participant la trafic .B -X X - DDF x 2
Comment
-
Da, si in Bucuresti, la sediul din Pipera se intampla la fel. Dar aici sunt cozi la depunerea actelor, unde pierzi cel putin 1 ora.
Comment
-
Si la Braila se misca bine cei de la inmatriculari. Se sta la cozi dar ei se misca cat de repede este omeneste posibil. Nu glumesc.
O chestie interesanta: politistul care mi-a luat actele cand am inmatriculat Loganul este unul si acelasi cu cel care m-a examinat cand am luat permisul.
Si o intrebare: Comunitarii nu sunt fostii gardieni publici?Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Ba da, comunitarii au fost gardieni publici. Acum mai nou, in Bucuresti, nu mai stau cei de la Rutiera in unele intersectii, ci Comunitarii.
Comment
-
Pai da , stai la coada , dar stai civilizat pe scaun si astepti sa-ti apara numarul pe afisaj si ghiseul la care sa te duci , nu mai stai ca pe timpuri precum oile in staul . Si daca nu ar fi unii care se duc cu actele in neregula ai astepta si mai putin . Eu cand am depus actele mai mult mi-a luat sa ajung la masina decat sa depun actele . Sa nu mai zic ca au si parcare acum .B -X X - DDF x 2
Comment
Comment