Drifturi Cu Un Cretin Si Al Sau Bmw M5!!! Part 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Drifturi Cu Un Cretin Si Al Sau Bmw M5!!! Part 2

http://www.youtube.com/watch?v=gpAzXqIcWzc - ep nou.

avand in vedere ca e nebun , masina trage grozav
    sigpic

Comment

Mda,,partea buna a acestui nebun este una singura. Omul si-a facut cruce la inceputul filmului. Deci este si credincios pe deasupra

Comment

Lace face in trafic asta nu ii sanatos, eu cred ca i-as taia picioarele ca altfel nu se lasa de aceasta meserie.

Comment

$%^#%&#$^@#$^@$&@$%@#$&#&$^ !!!

Mi-a crescut tensiunea,si m-au apucat toti nervii. L-am injurat in gand si cu voce tare 5 minute continuu. Astfel de nenorociti provoaca tot felul de incidente zilnic. Lasand la o parte faptul ca le are omu', e un cretin,nu e posibil sa faci asa ceva pe drumurile publice,mai mult de atat,intens circulate. Ar trebui luate masuri drastice pentru acest rusnac. Suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada bunicica de timp.
          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Frumos butucul asta de masina

Comment

Eu lu` asta ii luam si permisul pe viata si il bagam si la racoare sa se invete minte. Inteleg ca e sofer bun si are masina smechera, dar ce facem cu inconstienta la volan. Sa se duca la formula 1 daca ii face placere. Uite asa se intampla sa faci accident, din cauza unui rambo d`asta. Plus ca e si destul de aglomerat traficul din ce vad si nu stii cum reactioneaza alti soferi cand vad cretini ca el si iese accident in lant. Doamne Fereste!

Comment

Like Like Like !

Comment

inconstienta totala,asta nu o sa moara acasa sigur.

Comment

Omul se vede ca e "meserias" dar e de condamnat faptul ca isi arata "bravura" pe drumurile publice punand in pericol viata tuturor persoanelor ce se afla imprejma lui.Cred ca o autosesizare a politiei este necesara pentru a preveni o tragedie.

Comment

asta e bun de sofer de ambulanta , vad ca nu sta deloc in aglomeratie )
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

pana la spital saracul pacient ori moare ori isi revine 100%

Comment

sincronul de la a 3-a e dus
                          internal combustionizer

Comment

Ori îl prinde poliţia, ori face maşina praf, ori face accident. Ca la loto.
                            http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                              asta e bun de sofer de ambulanta , vad ca nu sta deloc in aglomeratie )
                              sau isi face masina ambulanta..ca cele de pe ambulanta sunt mari si nu se poate strecura chiar asa bine cu ele..cum ar fi o cursa m5 vs ambulanta )))
                              Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                              Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google