Drifturi Cu Un Cretin Si Al Sau Bmw M5!!! Part 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
$%^#%&#$^@#$^@$&@$%@#$&#&$^ !!!
Mi-a crescut tensiunea,si m-au apucat toti nervii. L-am injurat in gand si cu voce tare 5 minute continuu. Astfel de nenorociti provoaca tot felul de incidente zilnic. Lasand la o parte faptul ca le are omu', e un cretin,nu e posibil sa faci asa ceva pe drumurile publice,mai mult de atat,intens circulate. Ar trebui luate masuri drastice pentru acest rusnac. Suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada bunicica de timp.
Comment
-
Eu lu` asta ii luam si permisul pe viata si il bagam si la racoare sa se invete minte. Inteleg ca e sofer bun si are masina smechera, dar ce facem cu inconstienta la volan. Sa se duca la formula 1 daca ii face placere. Uite asa se intampla sa faci accident, din cauza unui rambo d`asta. Plus ca e si destul de aglomerat traficul din ce vad si nu stii cum reactioneaza alti soferi cand vad cretini ca el si iese accident in lant. Doamne Fereste!
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postasta e bun de sofer de ambulanta , vad ca nu sta deloc in aglomeratie )Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment