ideea e ca daca moare sa moara singur si nu cu alte victime pe langa, dar e meserias in ceea ce face, ar fi mult mai bine sa faca pe un circuit si nu in trafic
Drifturi Cu Un Cretin Si Al Sau Bmw M5!!! Part 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Si daca era cu Loganuu' 1.4 MP3 era nebunie mirifica.
Comment
-
Originally posted by casper20 View PostLace face in trafic asta nu ii sanatos, eu cred ca i-as taia picioarele ca altfel nu se lasa de aceasta meserie.Originally posted by Danyell View PostEu lu` asta ii luam si permisul pe viata si il bagam si la racoare sa se invete minte. Inteleg ca e sofer bun si are masina smechera, dar ce facem cu inconstienta la volan. Sa se duca la formula 1 daca ii face placere. Uite asa se intampla sa faci accident, din cauza unui rambo d`asta. Plus ca e si destul de aglomerat traficul din ce vad si nu stii cum reactioneaza alti soferi cand vad cretini ca el si iese accident in lant. Doamne Fereste!Originally posted by Andrei.TMT View Post$%^#%&#$^@#$^@$&@$%@#$&#&$^ !!!
Mi-a crescut tensiunea,si m-au apucat toti nervii. L-am injurat in gand si cu voce tare 5 minute continuu. Astfel de nenorociti provoaca tot felul de incidente zilnic. Lasand la o parte faptul ca le are omu', e un cretin,nu e posibil sa faci asa ceva pe drumurile publice,mai mult de atat,intens circulate. Ar trebui luate masuri drastice pentru acest rusnac. Suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada bunicica de timp.
Cum sa mergi calm cu masina aia, hai, poate nici asa, dar tot o calci pe coada.
Comment
-
Asteptam continuarea... Le are baiatul, nimic de zis....
Pentru carcotasii si justiarii de pe aici: Nu va faceti probleme, nu o sa faca accident, nu o sa omoare pe nimeni, nu o sa se autosesizeze politia Sunteti voi invidiosi pe el..atat doar
Comment
-
Ok, nu e chiar sanatos la cap sa faci treaba asta prin oras, exista un anumit pericol, dar acest risc, cel putin in cazul acestui sofer, cred ca poate veni din partea soferilor de "duminica" care se sperie si reactioneaza aiurea, in loc sa-si vada de banda lor de circulatie... Omul e bun, cel putin la street-racing Circar, necircar...stapaneste bine masina si isi cunoaste posibilitatile si limitele.
Astia frustrati... sa incerce sa o calce macar o data asa...mai la limita sa simta acea senzatie speciala care apare la viteze si turatii mari... si pe urma mai vorbim... Accidentele nu apar neaparat din cauza vitezei mari..apar din cauza nepriceperii unora, din cauza ca soferii slabi se pierd in fata unei situatii limita si reactioneaza total aiurea... Nu va convine, trimite-ti mail la Politia din Tbilisi si faceti reclamatie...omul mai are clipuri pe youtube si se si prezinta
Comment
Comment