Uite Ca Se Intampla Si La Case Mai Mari.
Collapse
X
-
Nu va mai luati passat nou ba bogatilor, ca rugineste ! Luati-va matiz(defapt nu se mai fabrica) si logan ! "ie mezu din gogoase" !
Nu vedeti ce vroia ala ? Portiera noua domle' , nu tot aia revopsita ! Daca face 12 ani (cat e garantia) si o luna si rugineste iar, el ce face?
Altii sa mearga la Dacia , cum am mers eu , si sa zica ca e rugina pe 3-4 elemente sa vedem daca le schimba pe garantie , noi .Last edited by Costi-bc; 16 February 2017, 23:53.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Mai sunt cazuri de rugina si la alte marci.
Octavia 1 a avut probleme cu rugina.
Mazda a avut probleme cu rugina prin 2009.
Ford Focus 1 se umfla de rugina dupa 9-10 ani.
Chiar si unele modele de Mercedes mai vechi au avut probleme cu rugina.
Pentru mine paradoxul este ca timp de 7 ani cat am avut Loganul nu am avut punct de rugina, in timp ce la Astra H am 2 puncte de rugina la baza suportului oglinzii de pe portiera soferului.Logan GPL 1.4
Comment
-
Originally posted by crabu View Post
Sa eviti Passaturile din anul ala.
Ia Dacia toata viata, ca e mai buna.
PS: vreo stire de prin anii '80 nu ai? Asta e prea proaspata!
Comment
-
Ce statistica dom'le , eu vad una bucata Passat, intr-un clip de amatori.
Stirea ta e de 2 lei. Nu stim daca ala spune adevarul, daca nu cumva aripa a fost lovita si revopsita.
Ca sa fii ferit de problema ruginii la masini scumpe, iti urez sa ai doar Dacia pana la adanci batraneti. Asa, nu o sa ai vreo frustrare, Dacia are voie sa rugineasca.
Haidi pa!
Comment
-
Am citit despre probleme asemanatoare la suzuki dar pe loganclub nu sunt decat posesori de VAG, in special passat.
Nu au pesedistii masini germane, ca "e asistati social" si nu-si permit, numai cei care pupa nemtia si vor "ca la nemti" au d-astea.
Vorba aia: " masina germana e masina germana!"
Comment
-
Extraordinar!
Nimeni nu te pune sa platesti tu ceva la o masina efectiv noua, decat daca intr-adevar ai fost asa de bou si ai distrus ambreiajul plecand cu a 3-a de pe loc in mod repetat.
In cazul asta, nu stiu care e supararea proprietarei, ca nu-s aia prosti, sau ca e ea prea proasta?Last edited by mr.K; 6 July 2017, 17:29.
Comment
-
nu-si permite o reprezentanta mare din capitala o asemenea reclama negativa pentru un "rahat" de ambreiaj care oricum daca e in garantie ar fi decontat de firma mama VAG. oricum lucrarile in garantie is decontate (manopera si piese) de firma "mama" , cunoscatorilor.
eu as vrea sa vad motivarea refuzului de a schimba ceva in garantie , in scris.o/____\o
(i)
.........
Comment
Comment