Inconstienta Sau Adrenalina ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

[Loganist de 5 stele]
    Trimite mesaj via Yahoo la Rudy

Implicit
    Citat:
    Original a fost postat de 89.MIR Vezi Post
    Acuma depinde si din ce punct de vedere privesti:
    - e un sofer destul de bun
    - isi cunoaste bine masina
    - cunoaste deasemenea si drumu
    -masina il ajuta foarte mult.............cu toate astea din punctul nostru de vedere e riscant si sa nu uitam de un factor major care este IMPREVIZIBILUL!!! Aici apare si adrenalina............

Nu recomand la nimeni chestia asta, chiar daca le are pe toate cele de mai sus.
    Mai bine participa la realiuri organizate sau ceva de genul.
    Chestia se intampla pe autostrada un 75% din drum e drum drept deci nu prea ai ce sa cunosti , plus ca traficu fluctueaza.

Daca te uiti la filmuletu al doilea nu e autostrada.
    La autostrada ai dreptate.E tupeist tare!!
    MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Astept sa vad partea a treia
      Sa vad pompierii cu ii decupeaza masina

Comment

nu cred ca o sa vezi prea curand chestia cu pompierii
        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Chestia asta e ceva de moment nu cred ca omu merge asa in fiecare zi.Si cum a spus cineva acolo pe youtube :"Intr-o zi o sa dai de tine pe contrasens".Oricum nu condam pentru ca si eu mai am iesiri de genu si stiu cum e.Asa ca prefer sa nu-l injur pe ala ca face asa in fata mea ca poate fac si eu in fata lu altu
          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Bun acuma majoritatea cu loganu ies din tema (fac exceptii sorin sau pss de ex) dar scuzama cu un pasat ca al tau ma bag si io mai sigur oleaca!! )))))
            MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

nu prea vad nimic spectaculos,dar in fine....!
              Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Intr-adevar exista si un pic de risc in stilul de condus, insa in partea a 2-a se poate observa clar ca nu se baga in depasiri cand are vizibilitate zero. De asemenea are si ceva experienta in conducere (vezi asigurarea pe dreapta in momentul in care e in spatele TIR-ului in curba aia la dreapta, pe la inceputul filmuletului partea a 2-a) si mai mult ca sigur ca nu face acel traseu pentru prima data. De asemenea il ajuta si masina dar conteaza foarte mult si acea marja de siguranta pe care ti-o impui, ca pana la urma masina nu face minuni in cazul in care dai de ceva neprevazut.
                sigpic

Comment

Are masina si conduce prea bine.Fac pariu ca si voi daca ati avea masina ati face asa ceva.

Pff.Ce imi place e ca nu merge pe axul drumului,nu se crede regele soselelor cum fac altii cu jeepane si mertzane.Uitati-va in al 2-lea filmulet cum merge omu cat mai aproape de marginea din dreapta.
                  Last edited by Pacco; 29 December 2008, 14:16. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

L-am mai vazut. Meserias
                    Oricum cu o masina de genu asta e o joaca prin trafic (atata timp cat o cunosti si stii ce faci).
                    Am avut in ograda cam un an de zile un BMW 540i (V8 ~280 cp cred) , pai toti zmeii cu Passaturi tdi si alte cele de gen (n-am nimic cu Passatu )) ) nu-ti pot pune nici un fel de probleme .

Multi probabil te fac nebun (oricum sunt destui...) , daca utilaju lor cu
                    110-140 cp sub capota nu poate face unele manevre, cred ca un altul sigur n-are cum.

Astea care au motoare mari au in plus mai multe elemente de ridigizare, adica sunt mai tzapene (un 318 fata de 330 spre ex).
                    Last edited by Octavian; 29 December 2008, 14:35.

Comment

Am citit mai sus baieti spunind ca este un sofer foarte bun:depaseste pe linie continua depaseste in panta,depaseste in curba cu vizibilitate redusa si nu tine cont de nici o regula de circulatie. Asta considerati voi un sofer bun? Cu un motor de 3000 sub capota oricine cu o oarecare experienta poate face asa.Nu mi sa parut nimic interesant si ca sa raspund la intrebare,in primul rind inconstienta urmata de adrenalina.

Comment

pii ala 100/1000 ca e profesionist ,si are si copilot , uneori intra la depasirile fara pic de vizibilitate si nu la noroc , masina merge brici ,soferu e bun , navigatorul stie meserie dar soferul tot un cretin ramine nu faci asa ceva nici pe autostrada alti sofer se pot speria/intimida de manevrele bruste si pot aparea alte nenorociri

nu mie frica de ce pot face eu ci de ce imi pot face altii
                        baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Unde ai vazut tu ca a facut depasiri in curba fara vizibilitate?Tu nu vezi cand era in spatele tirului si venea curba la stanga,se dadea pe partea din dreapta sa vada daca vine?Asta e sofer amator?Pff,daca nu stia sa conduca o facea varza de mult.E BMW,nu oricine poate conduce o masina cu tractiune spate,i-ar scapa foarte usor din maini.Sa fim seriosi.Stie sa sofeze bine omul.
                          sigpic

Comment

Originally posted by 89.MIR View Post
                            Bun acuma majoritatea cu loganu ies din tema (fac exceptii sorin sau pss de ex) dar scuzama cu un pasat ca al tau ma bag si io mai sigur oleaca!! )))))
                            Pfff.. nu e vorba de ce masina ai ...ci de ce ai in cap Smecherie era daca facea drumu ala si in timpu ala cu un mers civilizat nu sa puna im pericol pe toti.Poti sa ai masina si de 1000cp daca ai ceva in cap si ti la viata ta si a celor din juru tau nu faci ce a facut ala!.
                            Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                            Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Tocmai asta e ideea,ca el nu a facut nimic.Nu a omorat pe nimeni.Asta e diferenta dintre filmuletul asta si ce vedem la stiri,aici nu se intampla nimic,acolo se intampla.Fac pariu ca oricine de aici,daca peste noaptea s-ar trezi cu un M3 si vreo 400Cp,toti i-ati da sa sara capota de pe ea.Mi-e greu sa cred ca nu ati face ceva,exceptie poate anumite persoane care au copii etc,si sigur nu le mai arde lor de viteza si adrenalina..
                              sigpic

Comment

Hai frate ca tipul e chiar inconstient!!!Pur si simplu isi bate joc de ceilalti participanti la trafic.Ok are masina puternica, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii pui pe ceilalti in pericol.Mie mi se pare un tembel!!!

PS: normal ca e vorba si de adrenalina, dar mai rau e ca provoaca si celorlalti
                                Last edited by SE-SAYD; 30 December 2008, 14:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google