Inconstienta Sau Adrenalina ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Normal.Nici mie nu mi se pare normal ce face.Strada nu este un poligon de testat masina,si nici de curse.
    sigpic

Comment

Inconstienta mai mult ca sigur

Comment

Originally posted by Pacco View Post
        Tocmai asta e ideea,ca el nu a facut nimic.Nu a omorat pe nimeni.Asta e diferenta dintre filmuletul asta si ce vedem la stiri,aici nu se intampla nimic,acolo se intampla.Fac pariu ca oricine de aici,daca peste noaptea s-ar trezi cu un M3 si vreo 400Cp,toti i-ati da sa sara capota de pe ea.Mi-e greu sa cred ca nu ati face ceva,exceptie poate anumite persoane care au copii etc,si sigur nu le mai arde lor de viteza si adrenalina..
        Cu gandu ca iau warn.Vorbesti ca un ipocrit pentru varsta ta(chiar daca avem varste apropiate)Daca te trezesti peste noapte cu un m3 si faci ce face ala nu ai nici tu mai multa minte.Se pare ca multa lume inca nu a inteles ca nu conteaza daca isi da ala in pom cand face ce face , conteaza ca isi da ala in tine sau in mine sau in alti facand cea ce face.A fi imprevizibil pe sosea cum a fost ala e foarte periculos pentru ca pui in pericol alte vieti nu doar a ta.Nimeni nu a spus sa nu mergi cu 200 sau cat duce masina , dar nu cred ca e bine sa faci cascadorie pe autostrada la un trafic foarte intens.Ce mare smecherie e sa ai o masina de 400 cp si sa faci jaloane prin trafic ?Daca era smecher baiatu face asta cu o masina mult mai slaba asta nu e soferie asta e prostie.Si eu am masina de 280 cp si nu simt nevoie sa ma dau in spectacol doar asa ca sa-i speri pe restu.
        Bart: I am through with working. Working is for chumps.
        Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Ms..........
          Last edited by Pacco; 30 December 2008, 19:33.
          sigpic

Comment

Unde ai vazut tu ca a facut depasiri in curba fara vizibilitate?Tu nu vezi cand era in spatele tirului si venea curba la stanga,se dadea pe partea din dreapta sa vada daca vine?Asta e sofer amator?Pff,daca nu stia sa conduca o facea varza de mult.E BMW,nu oricine poate conduce o masina cu tractiune spate,i-ar scapa foarte usor din maini.Sa fim seriosi.Stie sa sofeze bine omul.
            Ce vrei tu sa zici "nu oricine poate conduce o masina cu tractiune spate,i-ar scapa foarte usor din maini",fara suparare chiar nu inteleg.in filmare este uscat pe jos masina este un seria 3 cu motor de 3000 un v8 spunea cineva mai sus,sigur are tractiune integrala+daca este un model mai nou si sigur este mai are si 7-8 sisteme de siguranta.

Comment

Iti zic din proprie experienta ca e diferenta mare intre una pe tractiune fata,si una pe spate.Poate avea setat tractiune spate,are mai multe optiuni.Trebuie sa iti cunosti masina foarte bine ca sa faci ce a facut ala.Daca ai plecat tare de pe loc,iti fuge spatele rau.Eu am patit-o.
              sigpic

Comment

Iti zic din proprie experienta ca e diferenta mare intre una pe tractiune fata,si una pe spate.Poate avea setat tractiune spate,are mai multe optiuni.Trebuie sa iti cunosti masina foarte bine ca sa faci ce a facut ala.Daca ai plecat tare de pe loc,iti fuge spatele rau.Eu am patit-o.
                Nu stiu de care experienta zici tu ca iti fuge spatele rau,tu ai patito!!!!!! foarte nasol,ai mai postat la "CARE SOFERI VA ENERVEAZA"ca l-ai tinut pe unu cu astra in spatele tau pentru ca te deranja ca merge incet si nu te-a lasat sa il depasesti si.......,asta arata unde esti tu ca sofer in momentul asta,la inceput foarte la inceput.Am avut un mercedes 190 la un moment dat care avea tractiune spate fara controlul stabilitati doar abs,125 de cai si nu mi-a fugit niciodata pe uscat,mergeam cu el si iarna unde se intimpla sa mai alunece putin.nu mai pleca urechea la ce spune lumea.sa iti dea dumnezeu sa nu ai evenimente.

Comment

omul cunoaste drumul clar si in al doilea rand e inconstient plus ca la faza cu Audi 3L i quatro daca vroia ala il rupea pe genunchi...ati vazut si voi ce fericit era omu' ca e Audi in spate cand ala de fapt nici nu i-a dat mare atentie....eu nu consider asta maiestrie ci INCONSTIENTA
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Pai tu compari 420 de CP,cu 120 CP? .Ce sa iti fuga la 120 de CP...In fine.
                    sigpic

Comment

din pacate nu e singurul care face asa ceva, si sunt sigur ca multi ne-am intalnit cu astfel de piloti in trafic. cum zicea cineva mai sus, nu conteaza ce masina ai, atata timp cat nu poti elimina factorul uman. de unde stii tu ca ala din fata, pe care vrei sa-l depasesti nu te vede, sau se sperie si face vreo manevra de dai in el. si mai zicea cineva ca ala are n-spe mii de sisteme de securitate..dar sa nu uitam ca nu toate masinile au asa ceva, si in cazul in care dai in cineva tu poate scapi dar ala moare...inconstienta nu inseamna numai faptul ca iti pui pielea la bataie, inseamna si sa pui pielea altora in joc. da, recunosc, si eu am facut manevre mai periculoase, dar in anumite limite(stabilite mai ales de radarul din dreapta ), dar pot sa zic ca dupa 1 an de condus m-am linistit si am inceput sa ma gandesc la siguranta mea si a celor care-s cu mine in masina, si prefer sa ajung cu 15-30 min mai tarziu decat sa fac vizite la spital.
                      parerea mea

Comment

Cristi_martin si rudy : puteti avea pareri contradictorii si fara sa jigniti!

Comment

Inconştienţă clar … adrenalina săracului cu duhul …

…şi dacă făcea poc! sigur posta filmuleţul!…de dincolo…

Sau poate apărea la orele 17°° că este mare audienţă dacă nu mai apuci să postezi pe internet isprava…

Noah, au trecut cele zece minuţele în care puteam edita…
                          Cea mai idioată depăşire este cea din prima parte, de la 6:17 până la 6:27…la repliere a avut noroc…sau mai bine zis au avut ceilalţi noroc…Dacă era banda ocupată, unde îşi mai replia carcasele? Sau îl zbura pe cel care s-ar fi aflat pe banda I prin tufuşuri?…No, acu' îi înţeleg pe nemţi cu confiscarea vehiculului şi trecerea pe regim de pieton…cât nu este prea târziu…
                          Last edited by Squirrel; 5 January 2009, 14:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Daca era ocupata tu chiar crezi ca se baga?Cunoaste foarte bine drumul,isi cunoaste foarte bine masina,si stie sa sofeze.
                            PS: De exemplu,eu am facut-o mai varza decat a facut-o el.Eu am facut o boacana mare,intr-o depasire,l-am fortat pe cel de pe contrasens,sa mearga cu partea din dreapta pe aratura,ca altfel ne loveam.Idiotul pe care il depaseam a accelerat,si cum nu am masina puternica nu l-am putut depasi,si am incercat sa ma bag inapoi in spatele lui,dar cel de pe contrasens venea repede,am avut foarte mare noroc.Am tras o sperietura pe care nu o sa o uit niciodata.
                            sigpic

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                              Cristi_martin si rudy : puteti avea pareri contradictorii si fara sa jigniti!
                              scuze cezar am vrut sa ii dau un sfat prietenesc nicidecum sa il jignesc despre ce inseamna sa fi un sofer bun,daca lui ii place cum merge asta va incerca si el cu loganul,drept dovada vezi ce a postat mai sus.

Pai tu compari 420 de CP,cu 120 CP? .Ce sa iti fuga la 120 de CP...In fine.
                              Spune te rog masina aia de 400 de cai care iese din fabrica fara sisteme electronice.ma rog ..am inteles perfect care este treaba cu soferia in viziunea ta,peste citva ani dupa ce vei avea intradevar experienta ai sa gindesti altfel.numai bine iti doresc.
                              Last edited by cristi martin; 5 January 2009, 22:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu intelegi vad...O iau altfel,zi-mi,te rog, in afara ca depaseste viteza maxima legala,si ca incalca linia dubla continua si chestiile astea pe care LE FACETI SI DUMNEAVOASTRA CU LOGANUL,ce prostii a facut el?Nu ma lua cu daca se speria ala...un sofer care se sperie nu are ce cauta la volan.Ca daca ii cade un copac in fata masinii el trebuie sa reactioneze cum trebuie,nu sa tipe...Eu zic ca e sofer profesionist,cunoaste masina si drumul.Am zis eu ca e bine ce face?Am zis ca e nebun si oricand poate intra in cineva.Si lasa-ma cu ce am facut eu,ca oricare dintre voi a facut boacane poate mai mari decat a facut el,si i-ati obligat pe altii sa franeze,sau sa isi schimbe directia de deplasare pentru a evita impactul.Sper ca m-am facut inteles.
                                PS:Orice masina as avea,eu nu as face ce a facut el.Prefer sa ma consum pe jocuri.
                                Last edited by Pacco; 5 January 2009, 23:13.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google