Atentie..limbaj obscen....
sofer tupeist...prea tare...merita vazut
Collapse
X
-
-
-
Bai frate, el umbla fara nr de inmatriculare si tot el facea scandal. Sper sa-i fi facut dosar penal. Si politistii merita toate injuraturile cand sunt exagerati, dar agentul asta ii vorbise frumos si taranul a inceput sa injure. Mama, daca era in Grecia (nu zic SUA, zic Grecia-tara in UE ca si noi) il intindea pe jos, ii punea catusele si n-avea decat sa zica pvla, pvla, pvla...pana la sectia de Politie de unde pleca ca o amenda si un dosar penal de il durea pvla toata viata lui.
Comment
-
pai trebuia sa-i puna catusele dar cand sunt 2 (mai era unu care filma )si u singur nu te bagi oricum i-a recuperat dupa drum dupa stati linistiti ca nu pleca asa usor..prea departe iar amenda e de 2 ori cat ii daduse prima data ...si apropo nu-i face doasr ...ii da amenda si cam atat bine mai mare decat 660 aia ai lui din prima ...
Comment
-
asta poate nu merita dar altii merita din plin asa ceva.mai ales aici in timisoara unde sunt corupti la maxim.
ma lovit unul ce avea pile si trebuia sa i ia carnetul.a sunat la pila si am mers la politie in birou la separeu.eu zic ca scriu ce sa intamplat si l intreb daca se descurca ei apoi.da al meu zice ca pot sa scriu ce vreau eu ca nu conteaza declaratia mea.
Comment
-
ultraj=parnaie de la 2-7 ani,cat o fi politistu de prost nu trebuie sa te porti asa ca daca intradevar e prost politistu e rau sa te pui cu prostu ca iesi mai prost ca el,daca e inteligent tace si te face sa pari si mai prost decat esti,asa ca eu unul lui moldoveanu asta i-as fi facut un dosar de mai maire frumuseteasigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment