andy nu sunt vanator de posturi. intelesesem din ce ai scris tu ca boc nu a stiut ca este inca in direct pe tv. oricum pe ciutacu il doare la bashchetzi ca l-a injurat boc, pe el il intriga faptul ca nu a avut tupeu sa il injure in direct ci pe la spate.
Derbedeul Dracului!
Collapse
X
-
@andy nu observ unde ma contrazic :-)
nu stiu daca un CTP scrie la comanda sau un Hurezeanu sau un Tanase sau un Dinescu ... sau daca o fac macar o fac profesional nu in halul in care o face Ciutacu si Co. (sa vada toti ca el are o disputa personala cu Bocaneala) ...
dar probabil fiind in breasla stii mai bine cum stau lucrurile.
oricum politica nu e pentru oamenii normali :-)
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
@Silviu: de ce sa ne fie frica mai mult: de aia despre care stim cat de mult au furat, sau de ailalti despre care nici n-avem idee cat au furat? ;)
in alta ordine de idei: putine lucruri se rezolva la comanda; in schimb foarte multe se rezolva cu bani. Nu ma refer la persoane, vorbesc si eu, in general...Last edited by ParuLuScorilo; 9 June 2009, 14:29.
Comment
-
din pacate noi aflam doar cand se termina o guvernare cat s-a furat si nu in timpul ei. si din nefericire nici dupa nu se face nimic ... se arata ca s-a furat si atat.
Eu zic ca ne facem griji degeaba. Cartile sunt jucate cu sau fara noi :P
S.
P.S.: cred ca devenim off-topic :P si de obicei discutiile despre politica sunt ca cele "X vs. Y" :PI have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment