dar ei cum sunt? incompetenti, aiuriti, egoisti samd...
Derbedeul Dracului!
Collapse
X
-
hai lasati-o ca si ziarisiti din ziua de azi au un tupeu...plus ca toti moderatorii se cred acum mari analisti politici...s-au adunat toate creirele inteligente de la antenele parobolice ale lui VOiculescu."Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
In primul rand: nu mi-a placut politica, detest politicienii romani, indiferent de culoarea lor/lui (no offense pt simpatizanti)
In al doilea rand: ca ne convine, ca nu ne convine, sistemul social asa e conceput: colectie taxe si impozite si plati diferite debite. Ca se face prost asta e alta poveste.
A nu vrea sa platesti impozitele...e o problema. Nici mie nu imi convin mult deseuri si abjectii de asa zise impozite dar...tre' sa le platim, din nefericire (nu sa faci afirmatii de genul acela, de instigare la neplata lor)
Ziaristii irita, atzatza pentru a obtine senzatii, rating, afirmatii neortodoxe; asa s-a intamplat si acum. Boc a scos o "pasarica" pe gurita (apropos de "Gripa Aviara" ) iar televiziunea "a scapat", chipurile...scena cu expresia.
Sunt multe perle d-astea...Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Tocmai am urmarit emisiunea la Antena 3, eu zic ca asa merita sa fie tratati acei ziaristi si mari analisti politici care vin in emisiunea aia. E clar ca sunt invidiosi rau pe Basescu si pe PDL.niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Eu as zice ca e pe locul, cel putin, 2 dupa cel ce a fost, a lui Tariceanu.
Sa fim seriosi nici macar PSD-istii nu au furat cum au furat PNL-istii. (eu liberal fiind o recunosc; ca orientare si nu ca membru de partind)
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
nu mai luati atata apararea lu zeus zis gaozaru sau tiganca imputita si a sclavului zis aviara gripa sau derbedeul dracului.
respect emisiunea "Sinteza zilei" chiar daca nu sunt mereu de acord cu ceea spun invitatii de acolo. este o emisune in care in proportie de 75% imi sunt reprezentate ideile si pe care o consider 99% obiectiva.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Originally posted by VanDiesel View Posthai lasati-o ca si ziarisiti din ziua de azi au un tupeu....
Numai de bine
A da, Boc nu poate fi acuzat de nimic. Omul si-a exprimat parerea fara să stie ca inca este in direct. Daca e cineva vinovat e inginerul sau regizorul de emisi care a dormit pe el.sigpic
Comment
-
@andy_x3m
sa fim seriosi, Ciutacu e mare gazetar (atitudinea lui din acea interventie cu Boc(aneala) nu arata asta) ? Un mare gazetar nu merge la servici si scrie la ordin Anti-X sau Anti-Y ca sa-si castige painea; un gazetar bun scrie ce "vede" nu ce i se sugereaza ca trebuie sa "vada".
iar emisiunea respectiva, Sinteza zilei, este anti-PDL si Anti-Basescu si atat.
Cred ca au in fisa postului obligatorie pronuntarea cuvantului Basescu de N ori pe emisiune. Nu sunt fan Basescu dar ei chiar exagereaza :-)
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
@maistorul - Tie ti se pare ca am scris altceva sau simteai nevoia sa mai bifezi un post?
Ala cu regia se numeste regizor si nu inregistreaza, ala-i operatorul/cameramanul. Regizorul decide ce imagine intra si cand, explicat in mare.
@ silviu - Esti convins de ceea ce spui? Nu de alta dar eu ma scald zilnic in raha... pardon, industria asta si te asigur ca niciunu nu scrie/zice ce vrea.
L.E. - in ultima parte a postului te contrazici. Face ce vrea, dar mere sa zica anti x si anti yLast edited by andy_x3m; 9 June 2009, 14:08.sigpic
Comment
Comment