Pentru cei care au de dat examene http://www.metacafe.com/watch/182522...eat_on_a_test/
Cum Sa Copiezi La Examen
Collapse
X
-
da da cand e vorba de teoreme , formule etc... un ``la granj`` un ``furier`` e mia bine cu sticla... si uite asa cred ca am mai scapat de 2-3restante trebuie sa gasesc o imprimanta buna... o sticla de jumate nu dar o sticla de pepsi de 1L e perfecta au eticheta muult mai lata si mai mare decat cele de cola... si cele de 1L si cele de 0.5
sigpic
Comment
-
Scuze ca ma bag ca musca-n lapte, dar nu mai bine am initia discutii pe teme constructive, decat sa vorbim doar de copiat, vandut licente...etc ?
ps. daca ma va trimite scoala la supravegheat la bac, pe langa faptul ca nu va misca nici un elev, o sa le verific si sticlele de suc
ps2. pacat ca unii isi folosesc creativitatea si inteligenta in scopuri "distructive", in loc sa depui un efort intelectiv sa inveti, depui efort intelectiv sa gasesti o solutie sa fraudezi...
Numai bine !Last edited by bunicuta; 24 June 2009, 08:00.
Comment
-
da dar cand ai o comisie aiurea de tot [ vb din experienta , peste 2 ore iar am proba- engleza ] te mai gandesti si la altceva..bineinteles ca nu tot timpul dar de gandit tot te gandesti oleaca )
oricum faza cu sticla nu tine..cel putin la mine" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostPuneti mana si invatati ca si asa e tara plina de diletanti si nepotisme...lasati dracu' copiatul :P
Comment
-
Originally posted by beso View Postexact, cat poti sa scrii pe o eticheta? Daca intra 200 de cuvinte... maaaaaxim... Mai bine invat cele 200 de cuvinte, imi ia mai putin ;)
Deci domnu auzi daca ma vezi cu o ditamai sticla de 2 litri) pe masa la examen la mecanisme, sa nu te apuci sa imi citesti eticheta si ce scrie pe acolo)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Acolo exista doar 2 variante: ori trec toti, ori pica toti. Cale de mijloc nu exista.
Comment
Comment