eu zic ca e fake
irinel columbeanu cu monica 18+
Collapse
X
-
am mai facut ei o facatura pe nu stiu ce program TV. cica faceau un concurs, el raspunde primul la un set de intrebari si dupaia ea. ca sa trec pe rapid cu povestea: la final ea raspunde ca a facut sex in bucatarie in fundulet .
chestia e rasuflata de vreo 4-5 aniDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by Costin_ctMie-mi place filmuletzul asta
Comment
-
acum a aparuut si pe cancan
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
este clar un fake pt a intra iar la tv
fratilor fiecare dintre noi cred ca a stat sa fie supt nu?
asta chiar este nesimtit nu simte nimic
deci clar ca este fake imposibil sa nu fi miscat macar capul sau un gest sa fi facut plus ca este prea clar pt un telefon cum se spunea ca a fost inregistrat si altceva daca ar fi fost cu camera eu dadeam zoom si as fi apropiat dar asta nu s-a vrut de ce oare?
paharul era la fix pus
si mana nu o freca in pauzele ei de respiro deci fake clar"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
originalul
asta e rilouded
aici cu comentarii in timp de "filmau"
asta e din alta parte cu coloana sonoraLast edited by crististreulea; 18 January 2008, 23:46.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment